De winter…

De afgelopen winter is ontzettend snel voorbij gegaan!

Het is tijd om weer terug te gaan naar Holland. Morgenavond vlieg ik, samen met Binky, om 19.55 uur weer terug met Transavia. Nico blijft nog een weekje langer.

Ik kom dus ’s nachts aan en blijf dan 2 nachten bij Diana. Op zondag gaan we eten bij Oscar en Mariëlle, dat wordt vast weer heel lekker en gezellig. Ik ben erg benieuwd naar Milan, die intussen 3.5 jaar is en natuurlijk naar de kleine Isabel, die ik nog maar één keer gezien heb toen ze ruim 4 weekjes was, intussen is ze al bijna 5 maanden! Schone zus Hilda is er waarschijnlijk ook, dat zou leuk zijn, dan zien we elkaar meteen weer even.

Op maandagochtend ga ik dus weer terug naar huis! Ik heb er wel weer zin in hoor!

Natuurlijk laten we hier op Gran Canaria weer onze zoon, schoon en kleindochters achter, maar ja, dat is nou eenmaal niet anders. De tijd gaat zo snel, voor we het weten is het weer begin oktober en dan gaan we allebei weer terug, de vluchten zijn alweer geboekt!

Maar hopelijk eerst genieten van een mooie zomer in Nederland…

14 gedachten over “De winter…

  1. Ja dat vond ik een goeie suggestie van Marja haha maar je blijft denk ik zo alijd tussen twee werelden zitten maar goed je hebt de mogelijkheid om van allebei het mooiste mee te maken.

    Like

  2. Hallo lieverd,fijn dat je weer op Hollandse bodem komt,doe Diana en niet vergeten Marielle hele dikke smuffels overbrengen….fijne vlucht Trees,en kleine Binky.
    Tot vlug ergens weer,Houdoe! Tooske.

    Like

  3. Ha lieve TT,
    Het menu is al bepaald hoor:-) en inderdaad Hilda schuift ook gezellig aan dus dat wordt een dolle boel. Jaja de kids zullen wel erg veranderd zijn voor je vooral Isabel:-). Vind het gezellig als je weer in NL bent en hopelijk heb je nog een plekje over in je koffer om Senor Soleil mee te nemen, want zo ben je in ieder geval zeker van een mooie zomer hier bij ons:-).
    X van ons

    Like

  4. ja dat is zeker snel gegaan maar gezellig als je weer “in de buurt” bent. Goeie reis en we spreken elkaar gauw!!! smuffelsssssssssssssssss

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!