De winter…

De afgelopen winter is ontzettend snel voorbij gegaan!

Het is tijd om weer terug te gaan naar Holland. Morgenavond vlieg ik, samen met Binky, om 19.55 uur weer terug met Transavia. Nico blijft nog een weekje langer.

Ik kom dus ’s nachts aan en blijf dan 2 nachten bij Diana. Op zondag gaan we eten bij Oscar en Mariëlle, dat wordt vast weer heel lekker en gezellig. Ik ben erg benieuwd naar Milan, die intussen 3.5 jaar is en natuurlijk naar de kleine Isabel, die ik nog maar één keer gezien heb toen ze ruim 4 weekjes was, intussen is ze al bijna 5 maanden! Schone zus Hilda is er waarschijnlijk ook, dat zou leuk zijn, dan zien we elkaar meteen weer even.

Op maandagochtend ga ik dus weer terug naar huis! Ik heb er wel weer zin in hoor!

Natuurlijk laten we hier op Gran Canaria weer onze zoon, schoon en kleindochters achter, maar ja, dat is nou eenmaal niet anders. De tijd gaat zo snel, voor we het weten is het weer begin oktober en dan gaan we allebei weer terug, de vluchten zijn alweer geboekt!

Maar hopelijk eerst genieten van een mooie zomer in Nederland…

Advertenties

14 gedachten over “De winter…

 1. Toos

  Hallo lieverd,fijn dat je weer op Hollandse bodem komt,doe Diana en niet vergeten Marielle hele dikke smuffels overbrengen….fijne vlucht Trees,en kleine Binky.
  Tot vlug ergens weer,Houdoe! Tooske.

  Like

 2. Marielle

  Ha lieve TT,
  Het menu is al bepaald hoor:-) en inderdaad Hilda schuift ook gezellig aan dus dat wordt een dolle boel. Jaja de kids zullen wel erg veranderd zijn voor je vooral Isabel:-). Vind het gezellig als je weer in NL bent en hopelijk heb je nog een plekje over in je koffer om Senor Soleil mee te nemen, want zo ben je in ieder geval zeker van een mooie zomer hier bij ons:-).
  X van ons

  Like

 3. Ardy

  ja dat is zeker snel gegaan maar gezellig als je weer “in de buurt” bent. Goeie reis en we spreken elkaar gauw!!! smuffelsssssssssssssssss

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s