Afsluiten…

Door omstandigheden, waardoor mijn hele leven compleet op zijn kop staat en waar ik nog maar een paar dagen van weet, én de daarop volgende beslissingen die genomen zijn, heb ik met pijn in mijn hart besloten deze weblog na ruim 10 jaar te sluiten.

Slot

Een groot aantal familieleden, vrienden, kennissen, ex-collega’s, (ex)buren, medebloggers etc. zijn van de veranderde omstandigheden inmiddels op de hoogte door middel van een e-mail die ik gisteren gestuurd heb.

Het doel van deze weblog is achterhaald.
De samenstelling van ons gezin is veranderd.
“WIJ” in de laatste vorm bestaat helaas niet meer…

Maar ik ga mettertijd zeker een nieuwe blog beginnen als ik daar weer zin in heb en die blog zal er dan uiteraard heel anders uitzien.
Dat wordt dan mijn eigen blog!

Voorlopig ben ik daar nog niet aan toe, misschien volgende week of misschien pas volgende maand of nog later. Geen idee…

Ik heb genoten van het maken en ik bedank iedereen hartelijk voor de belangstelling, het lezen en de vele reacties!

Dus ik hoop TOT LATER!

Advertenties

29 gedachten over “Afsluiten…

 1. Trees Berichtauteur

  Lieve allemaal, bedankt voor alle lieve reacties, niet alleen op dit bericht!
  Ik kom terug hoor, maar heb daar nog even tijd voor nodig.
  Het is nog steeds een onwerkelijke situatie, maar op termijn zal dit zeker beter zijn!
  Lieve groetjes en een dikke knuffel voor iedereen, Trees

  Like

  1. rietepietz

   O sorry, ik zit een paar sites door elkaar te gooien, heel vervelend als het om zulke zware kost gaat ( ik las nog niet heel lang hier) Maar in ieder geval is dit voor kinderen allemaal extra verschrikkelijk!

   Like

 2. altijdmooiweer

  Och lieve Trees, wat schrik ik hiervan….. wat zal er veel in je omgaan…. Ik ga je log absoluut missen, maar hoop je toch later weer ergens te lezen. Dank voor je altijd opbeurende en positieve woorden, ik heb er echt veel steun aan gehad in de laatste maanden! Weet dat ik aan je denk en ik hoop dat we elkaar weer tegenkomen… liefs!

  Liked by 1 persoon

 3. Albert y Mara fotoblog

  Een onverwacht einde van jouw weblog. Helemaal te begrijpen nu “wij” voorbij is en je als IK verder moet. Je mail beantwoorden we later. We zijn de komende weken veel onderweg in Andalucia. Jammer dat je met dit herfstweer in Holland moet/mag blijven. Sterkte en lieve groeten van ons, Albert en Mara

  Liked by 1 persoon

 4. Plato

  Natuurlijk begrijp ik je ook. Wie niet. Het is me niet even een verandering. Een nieuwe blog lijkt me een goed idee. Een frisse, eigen start is goed voor je. Als ie er komt zal ik zeker weer tot de lezers behoren. Ondertussen laat ik de link gewoon staan tot dat nieuwe er is.
  Veel sterkte de komende tijd. Je ziet: je vaste lezerskring staat rotsvast achter je.

  Liked by 1 persoon

 5. Anske

  Lieve Trees,
  ik zal je weblog missen, ik begrijp je beslissing hierin heel goed. Doe wat voor jou goed voelt, dat is het allerbelangrijkste!! Heel veel sterkte met alles……

  Liked by 1 persoon

 6. kakel

  Ik zal je missen, maar kan me je keuze volledig indenken. Eerst je leven op een rijtje zetten, bloggen komt wel weer…of niet…wat je wilt. Heel, heel veel sterkte! Twijfel niet aan jezelf, je bent goed zoals je bent… Bedankt voor je mail. Lief dat je me in vertrouwen hebt genomen. Moed en vertrouwen…
  Liefs xxx

  Liked by 1 persoon

 7. gewoonzoalsikben

  Ik hoop dat de tijd komt dat je de draad weer op zult pakken met bloggen .Ik kan me voorstellen dat je hoofd er nu niet naar staat .
  Sterkte Trees ,liefs Elisabeth

  Liked by 1 persoon

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s