Weer een klus geklaard…

Voor de meisjes kwamen heeft Nico weer een klus aangepakt.

We vonden het zonde dat de warmte in de winter vanuit de gang naar boven verdween. We hebben nooit verwarming aan in de slaapkamers dus was het allemaal verloren warmte.

Nico heeft nu de keukendeur verwijderd en de deur verderop in de gang teruggeplaatst, dichter bij de voordeur en de trap. We hebben nu een kleine hal en daarachter een kortere gang waar de deuren op uit komen van het toilet, de kelder en de woonkamer en rechtdoor lopen we zo de keuken in.

Ik zag het weer als een gigantische klus, maar ik heb niet voor niks een man met gouden handen, in 1,5 dag was het klaar. Geschilderd en al…

We zijn er blij mee!

Deze slideshow vereist JavaScript.

17 gedachten over “Weer een klus geklaard…

  1. Super! tja wij zijn bofbibjes hé Trees,de schipper kan ook veel enkel ‘poeters’ das een makke……….maar ja dat kunnen wij dames dan weer.

    fijn weekend al vast!

    Like

    • Het is wel handig inderdaad, we hebben nooit veel geld uit hoeven geven aan monteurs en zo, Het nadeel is wel dat ik zelf niet handig ben… nooit hoeven helpen… dan leer je ook niks hè… Dat is bij jou anders hè, jullie doen het samen toch?

      Like

    • Ik kan ook niks hoor, nooit hoeven helpen, dus nooit wat geleerd. Jij bent zelf zo handig, maar ook door omstandigheden misschien?
      We hebben dit niet aangevraagd want een verbetering aan een huis mag altijd heeft de woningbouw gezegd. En die deur is er ook zo weer uit en staat zo weer in de keuken, mocht het ooit nodig zijn…

      Like

      • Ja mijn ex was ook heel erg handig moet ik zeggen hoor, maar ik hielp wel altijd omdat ik het gewoon zo leuk vond. Dat was ook iets wat we samen heel goed konden trouwens zonder ruzie of mopperen. Dit in tegenstelling tot andere dingen haha…… maar dat is een heel ander verhaal. Oke ja wij maakten een toog dus een stuk muur er uit, dat zet je niet zo gauw terug dus wel aangevraagd.

        Like

        • Toch leuk dat je dat samen deed. Mijn manlief werkt graag alleen, eerst zijn plan uitwerken qua materiaal en dan de tijd invullen. Is het een grote klus neemt hij zijn pauze’s en stopt op tijd. Morgen weer een dag. Maar hij gaat altijd door tot het klaar is. Ach… ik weet niet beter 😉

          Like

  2. Super om zo’n handige man te hebben .En trouwens heel goed bedacht ,zo gaat er heel wat minder warmte verloren !!
    lieve gr Elisabeth

    Like

  3. Hij kan eigenlijk alles Marti, behalve sleutelen aan auto’s. Vandaar dat de Capri ook geen kuren moet krijgen want dan moet hij het echt laten doen door iemand die er verstand van heeft…

    Like

  4. Dat is weer een knap stukje werk Nico! Is er eigenlijk iets wat jij niet kunt?? Inderdaad Trees een man met gouden handen, dus eigenlijk helemaal een gouden man!!

    Geliked door 1 persoon

Reacties... heel graag natuurlijk!