Zwijmelen op Zaterdag met de “Common Linnets”

MH17Zwijmelen op Zaterdag… vandaag ter nagedachtenis aan allen die zijn omgekomen bij de vliegramp van eergisteren… Ik wens alle nabestaanden en betrokkenen heel veel sterkte!

“The Common Linnets” met “Love goes on”

Ik heb de introductie van Ilse de Lange over het verlies en de nagedachtenis aan haar vader, waar ze dit nummer voor heeft geschreven, er even afgelaten, maar je kunt de video natuurlijk ook vanaf het begin bekijken.

Meer zwijmelnummers bij MARJA

26 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag met de “Common Linnets”

  1. Mooi, toepasselijk nummer. Als ik het zo zie en hoor kan ik me wel voorstellen dat Waylon zich heeft teruggetrokken. Alle aandacht ging naar Ilse. Vind ik niet erg maar ik begrijp heel goed dat hij gelijkwaardig behandeld wil worden.

    Like

  2. Mooi Trees, goed uitgekozen, woorden schieten te kort.
    Zit hier met tranen in de ogen en een brok in de keel.

    Breng ze thuis, daar gaat het nu om, en de liefde zal nooit over gaan, maar het is en blijft verschrikkelijk en onbegrijpbaar,
    Liefs Elly

    Like

  3. Wat een prachtige keus, Trees. Echt heel mooi. Ontroerend…. Vreselijk wat er gebeurd is. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden. Een verschrikkelijk verlies.

    Liefs Frederique

    Like

    • Je kunt er niet echt omheen hè, het is overal het gesprek van de dag. Dankjulliewel! En het weekend is alweer om, vanaf komende week heb ik weer meer tijd om te lezen bij jullie en anderen!

      Like

Reacties... heel graag natuurlijk!