Zwijmelen op Zaterdag met “Enrique Iglesias”

Vandaag een nummer van Enrique Iglesias, genaamd “Bailando”.

Het is een zelfde soort uitnodiging als voor het nummer HAPPY van Pharrel Williams, in dit geval worden mensen gevraagd een video te maken waarop ze dansen.

dansenDit nummer heeft Natalia voor deze zaterdag uitgezocht. Ze is dol op zingen en muziek. Ze zit ook op zangles en zingt zo nu en dan met de groep als koor.

Ze zit vaak met haar tablet te zoeken op YouTube naar allerlei leuke video’s met muziek waar ze van houdt, ook Nederlandse muziek trouwens.
Ze vindt bijvoorbeeld Nick en Simon, Jan Smit, Gers Pardoel en Miss Montreal en Nielson erg leuk.

Ik vind het een goede keuze!

Kijk even bij MARJA voor nog meer zwijmelnummers…

23 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag met “Enrique Iglesias”

  1. Ik zit te swingen achter de pc! Een paar keer geluisterd. Ik ga hem op mijn MP3 speler zetten. Lekkere muziek tijdens het sporten. Nogmaals bedankt!

    Liefs Frederique

    Like

  2. Hier doe je mij zo’n plezier me.! Ik had en cd van hem in mijn auto. Door een ongeluk was de auto total-loss. Bij de inlevering vergeten om de cd uit de auto te halen. Zo jammer!!

    Liefs Frederique

    Like

  3. Leuke muziek wel even wat anders dan zijn vader Julio Iglesias
    Maar heerlijk ritme. Fijne vakantie meisjes en tot ziens in januari.
    Groetjes aan opa en oma. Corry

    Geliked door 1 persoon

  4. Goed zo Trees, straks hoef je alleen maar te zeggen dat er weer een blogje mag verschijnen…haha (ik plaag maar hé) De dames zorgen er wel voor…!

    Like

  5. Ik moet er niet teveel naar kijken Trees, want ik krijg dan de drang om zo in de auto te springen en naar Spanje te rijden. Ik kan al bijna niet meer wachten tot november……..;-)

    Geliked door 1 persoon

Reacties... heel graag natuurlijk!