’t Noordeinde in Volendam…

Morgen is er een raadsvergadering hier in t dorp met de gemeenteraad en het Hoogheemraadschap over de dijkversteviging van t Noordeinde. Waar ik woon. Verschillende partijen zijn t eens met het plan een ‘Extra dijk vóór de bestaande dijk’ neer te leggen met daar bovenop een weg voor tourbussen die van- en naar de haven rijden. Wij, de bewoners van het Noordeinde vinden dit een gruwelijk plan. Het enige dat Dick Plat (ex-BZN en buurman) en ik ertegen konden doen, is een lied maken over de schoonheid van Het Noordeinde en ons uitzicht. 
Check deze videoclip!!!

De bovenstaande tekst is van Jan Dulles (de zanger van de 3JS), gepubliceerd op zijn FB pagina. Het zou toch verschrikkelijk zijn als dit plan doorgang zou vinden, sowieso voor de bewoners van het Noordeinde maar zeker ook voor het hele aanzicht van Volendam. Hoe bedenken ze het…

Klik HIER en HIER voor meer informatie! 

Het enige positieve aan dit hele verhaal is dat het een prachtig muziekstuk en een ontzettend mooie video heeft opgeleverd!

Advertenties

12 gedachten over “’t Noordeinde in Volendam…

 1. Plato

  Ik hoop dat het allemaal niet nodig is. Maar als het ECHT nodig is moet het wel, want moet je eens in Volendam kijken hoe laag het dorp ligt t.o.v. het water. Dan houd je echt geen Volendam meer over. Maar alleen met een goed onderbouwd plan en beslist niet als het niet nodig is. Daar ben ik het mee eens.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Je hebt wel gelijk, het dorp ligt echt een stuk lager dus er zal vast wel een keer iets moeten gebeuren. Maar ik hoop voor de bewoners dat er dan een andere oplossing komt dan een dijk erbij aan te leggen…

   Like

  1. Trees Berichtauteur

   Niet normaal toch? Terwijl het allemaal misschien helemaal niet zo heel erg ernstig is… Het lied is mooi hè, helemaal mee eens! Jij ook een fijn weekend Kakeltje!
   XXX

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s