Het wordt weer eens tijd…

… voor een update!

???????????????????????????????Vorige week vrijdagavond ben ik samen met Diana naar een theatershow van Ricky Koole en Leo Blokhuis in De Flint in Amersfoort geweest! Een kleine intieme zaal waar ik erg van houd. Het programma “Buitenstaanders” was gebaseerd op de buitenstaanders in de muziek. Veel artiesten die het, in hun tijd, aandurfden om buiten de normale paden te treden kwamen aan bod! Wat weet die Leo veel zeg… hij wordt met recht ‘de popprofessor‘ genoemd. Op zijn laptop toverde hij fragmenten van liedjes tevoorschijn en vertelde daar prachtige verhalen bij. Ricky zorgde voor de zang en vulde het geheel aan met minstens evenveel komisch talent als de gemiddelde cabaretier. Samen zorgden zij voor een onvergetelijke, muzikale avond. En die prachtige stem van Ricky maakte het hele verhaal af! Na afloop zelfs nog even op de foto gegaan, was erg leuk!

Computerbril Na een koffievisite op zaterdagochtend vanwege de verjaardag van schone zus in Almere zijn Diana en ik ’s middags nog even op de fiets naar het centrum geweest. Nico stapte op zijn racefiets. Ik heb een computerbril besteld. Ik zit zoveel achter mijn lappie dat het toch wel heerlijk is om normaal te kunnen kijken op het scherm zonder mijn hoofd naar achteren te moeten kantelen om alles goed te kunnen zien via mijn brilletje. Nog even geduld, ik hoop dat ik er echt plezier van zal hebben.

2e TV opgehangen

Voor de TV beneden hebben we een mooie wandbeugel besteld die 2 dagen later al werd afgeleverd, een aanbieding ook nog, dus mazzel. Manlief heeft hem gisteren opgehangen en de kabels keurig weggewerkt achter een zelfde soort ‘gootje’ als hij boven had gemaakt. De TV is nu kantelbaar (wat we eigenlijk niet nodig hebben) maar ook draaibaar en dat is wel weer heel fijn.

Op dinsdag heb ik mezelf een vrije dag gegeven, maar daarover later…

En gisteren had ik een afspraak met een coördinatrice van het vrijwilligerswerk bij de Pyramide van Austerlitz… daarover ook later!

Ik wens iedereen een fijne dag toe, hier miezert het, maar hopelijk klaart het weer op en kunnen we straks lekker naar buiten!

 

Advertenties

13 gedachten over “Het wordt weer eens tijd…

 1. kakel

  Grappig: op de linkerfoto is het net of je een grenen meubel hebt, op de rechter is het wit.
  Van die bril ga je veel plezier krijgen, mijn man kan er niet meer buiten!
  Liefs Kakel

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Haha, komt natuurlijk door het licht, het is grijs gemèleerd…
   Nou dat hoop ik dan wel, ik zit er echt net zo bij als op dat animatieplaatje… is nie goe hè…

   Like

 2. minoesjka2

  Dat was volgens mij inderdaad een leuk avondje uit zeg 🙂
  En ik ben erg nieuwsgierig aangelegd, en dat word aangewakkerd door 2x de zin daarover later meer 🙂 Spannend hoor, hoop dat je afspraak goed verlopen is.

  Like

 3. marjolijn1

  Lekker muziekje…!!
  Gezellig om zo lekker te knutselen in jullie huis en het zo helemaal te krijgen zoals je het graag hebben wil..!

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Ja hè!
   Het is leuk om alles op orde te krijgen, haast hebben we niet, we waren al zover gekomen voor we vertrokken in oktober. En zo blijft er altijd wel wat te doen!

   Like

 4. Plato

  Die Ricky heeft wel een enorme stem zeg. Wat een talent. Het is niet mijn soort muziek maar die waardering is er.
  Leuk, een TV beugel. Zou ik ook wel willen maar ik heb geen TV meer in de woonkamer. En in de slaapkamer staat ie mooi in de kast. Nou ja, dan laat ik het maar zo.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Ze blaast je zo omver met die stem hoor, echt zo goed! Toch zingt ze ook heel veel country en dat vind ik zo mooi!
   Ach laat maar lekker zoals het is met die TV van je hoor. Wij zijn nog een beetje bezig met het inrichten van ons huisje en dat hoort er gewoon een beetje bij ;-).

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s