Mooi weggewerkt…

We hebben voor in de woonkamer een nieuwe, grotere televisie gekocht en de oude is verhuisd naar onze slaapkamer boven. Er stond daar nog een oude TV met een dikke kont op een klein meubeltje. De grotere TV, bevestigd aan de muur, was al een hele verbetering.

We hebben daar ook een zelfde soort aansluiting als beneden (draadloos, alleen een stopcontact nodig) voor televisie van T.elfort.
Met een kleine ontvanger hoeven er geen kabels te worden doorgetrokken zoals vroeger, alleen was het een lelijk gezicht, al die snoeren en die afschuwelijke stekker in het stopcontact, daar moest iets op gevonden worden.

En we hebben het goed opgelost. Ik opperde het idee en Nico heeft het klusje op zijn manier uitgevoerd. Hij heeft een open kastje gemaakt met een afgesloten gedeelte + een gootje waarachter het stopcontact en dus de stekker en alle snoeren verborgen zitten. Dus de lelijke benodigdheden zijn mooi weggewerkt!

Nu nog een nieuw stoeltje of een dressboy, een nieuwe lamp en een fotolijst aan de muur en dan is de slaapkamer ook helemaal klaar! We zijn er blij mee!

Deze slideshow vereist JavaScript.

 

14 gedachten over “Mooi weggewerkt…

  1. Ik heb ook een hekel aan kabels en dingen dus die zijn bij mij ook allemaal netjes weggewerkt, meters kabelgootjes gekost maar dan heb je ook wat 😉 Zier er heel mooi uit zo.

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!