Mooi weggewerkt…

We hebben voor in de woonkamer een nieuwe, grotere televisie gekocht en de oude is verhuisd naar onze slaapkamer boven. Er stond daar nog een oude TV met een dikke kont op een klein meubeltje. De grotere TV, bevestigd aan de muur, was al een hele verbetering.

We hebben daar ook een zelfde soort aansluiting als beneden (draadloos, alleen een stopcontact nodig) voor televisie van T.elfort.
Met een kleine ontvanger hoeven er geen kabels te worden doorgetrokken zoals vroeger, alleen was het een lelijk gezicht, al die snoeren en die afschuwelijke stekker in het stopcontact, daar moest iets op gevonden worden.

En we hebben het goed opgelost. Ik opperde het idee en Nico heeft het klusje op zijn manier uitgevoerd. Hij heeft een open kastje gemaakt met een afgesloten gedeelte + een gootje waarachter het stopcontact en dus de stekker en alle snoeren verborgen zitten. Dus de lelijke benodigdheden zijn mooi weggewerkt!

Nu nog een nieuw stoeltje of een dressboy, een nieuwe lamp en een fotolijst aan de muur en dan is de slaapkamer ook helemaal klaar! We zijn er blij mee!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

14 gedachten over “Mooi weggewerkt…

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s