Bezoek uit Brabant…

Bezoek Frans en Jan 7-2-2014 (32)Een paar weekjes geleden, toen ook Diana hier op vakantie was, kregen we bezoek van Frans, mijn maatje, onze voormalige buurman en vriend uit Brabant waarmee ik samen weblog “De Stippel” maakte toen wij daar nog woonden.

Hij was samen met zijn vriend Jan voor 2 weken op Gran Canaria op vakantie en wilde wel eens weten hoe wij hier wonen de hele winter. En natuurlijk kwamen ze ook zodat we elkaar eindelijk weer eens zouden zien!

Het was best vreemd toen hij bij ons binnenstapte, dat is eigenlijk altijd wel zo als er bekenden voor het eerst bij ons langskomen. Ze brachten een prachtig boeket rozen mee, echt super mooi!

Nico had ze al bijtijds met de auto opgehaald bij het complex waar ze verbleven in Playa Del Ingles. We hebben eerst koffie gedronken met taart en heerlijk bijgekletst. Daarna zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we lekker geluncht met uitzicht op zee. Wij hadden ze uitgenodigd maar kregen niet de kans om te betalen… nogmaals dank lieve vrienden!

Na de lunch zijn ze nog het pad afgewandeld naar het Amadores strand, hebben samen nog even op een terrasje gezeten en een glaasje gedronken en zijn toen met de bus terug gegaan. Het was een geslaagde dag!

Twee dagen voor ze vertrokken hebben wij ze nog opgezocht in hún appartement! Het zag er prachtig uit en hun appartement was ongeveer net zo groot of klein, is maar net hoe je het bekijkt, als het onze. We hadden nog een heel gezellige middag!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

16 gedachten over “Bezoek uit Brabant…

  1. Trees Berichtauteur

   Ja zeker en de rozen hebben nog lang gestaan, alleen heeft mijn schone zus er meer plezier van gehad dan wij, want wij gingen na 3 dagen naar La Palma :-(.
   Maar gelukkig hebben we de foto’s nog! 🙂

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s