Zo gezellig (2)…

Wkn M+N 1-11-2013 (9) - kopieOp zaterdag, in het vorig weekend toen Maria en Natalia bij ons logeerden, zijn we naar het nieuwe ‘ANGRY BIRD ACTIVITY PARK’ gegaan. Het is een leuk park waar de kids zich heerlijk kunnen uitleven. Maria kon nog niet alles doen wat ze zou willen vanwege haar been, maar gelukkig waren er genoeg attracties waar ze zich in kon vermaken.

O.a. een groot springkussen waar ze van grote hoogte in konden springen. Ze moesten op hun billen en rug terechtkomen dus ze kregen instructies hoe ze moesten springen. Maria ging als eerste, ze vond het prachtig. Natalia vond het eng, maar toen ze eenmaal de eerste keer gesprongen had, wilde ze meteen weer. Er was ook een ‘croquet’ circuit, volgens mij een gewone midgetgolfbaan en een laserruimte waar ze doorheen moesten proberen te komen. Verder een skelterbaan, een stepbaan (lijkt een beetje op een skate-boardbaan) en allerlei klimdingen.  Ze hebben zich prima vermaakt met van alles en nog wat.

Ook waren er door het hele parkje verspreid een soort varkentjes met waterverstuivers neergezet. Ze werkten met een sensor en gaven verkoeling voor de verhitte koppies en dat was ook wel nodig!

Ik heb heerlijk zitten lezen nadat ik wat foto’s had gemaakt. Om de haverklap kwamen ze naar me toe want het was ontzettend warm en dorstig weer. Er is heel wat water doorheen gegaan die dag.

Het park was de avond ervoor geopend en helaas was nog niet alles klaar. Wat er node werd gemist waren parasols op het terras en bij de loungeset. Kun je daar lekker zitten (als oma zijnde), zit je te bakken in de zon, dat hield ik dus niet lang vol. Af en toe maar even verkast om een plekje in de schaduw te zoeken.

Nico had ons met de auto rond 10 uur gebracht en we waren de 2e familie die binnen waren, heerlijk rustig dus nog voor de meiden. Om 5 uur hebben we een taxi gepakt naar huis want we waren allemaal te moe om te lopen.

’s Avonds waren ze total-loss en sliepen weer heel snel. De volgende dag hadden ze overal spierpijn, vooral Maria die dus niet gewend was om zoveel te lopen en in beweging te zijn. ’s Middags kwamen Nick en Elsa en zijn we met zijn allen aan het eind van de middag gaan chinezen. Het was een lekkere afsluiting van het weekend.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

13 gedachten over “Zo gezellig (2)…

  1. Trees Berichtauteur

   Maria moest op zondag alleen maar lachen door die spierpijn… En dat gaat gelukkig ook weer snel over. Nou ff ruilen? ik heb er geen moeite mee hoor Anneke.. Een paar daagjes Holland is best lekker tussendoor… 😉

   Like

   1. gewoonanneke

    Ja dat is waar Trees, vandaag heerlijk door de polder gefietst dan hoef ik niet te ruilen hoor dat is ook genieten met een zonnetje er bij. Alleen op die druilerige regenachtige dagen brrr dan wel maar goed dan wil jij natuurlijk ook niet ruilen haha. Het is ook nooit goed he. Ach zo blijft er altijd wat te wensen toch.

    Like

  1. Trees Berichtauteur

   Wij vinden het heerlijk om een en ander te ondernemen met de meiden en zij weten nu ook dat we altijd wel iets leuks gaan doen. Niet meer alleen zwembad en strand ;-).

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s