Zo gezellig (1)…

Zo gezellig als Maria en Natalia bij ons zijn, ze vinden het gelukkig nog steeds leuk om bij Oma en Opa te logeren ook al zijn ze bijna 12 en 11.

Op vrijdag 1 november, een officiële feestdag in Spanje, hebben we de meiden opgehaald bij een grote supermarkt een beetje tussen ons huis en dat van Nick in… Dus eerst natuurlijk even wat boodschapjes gedaan en toen naar Puerto Rico gereden.

Toen we thuis kwamen zijn we meteen begonnen met het uitzoeken van hun speelgoed. Er lagen nog zoveel spullen in de krat waar ze veel te groot voor zijn geworden, die moest nodig eens uitgezocht worden. We hebben een kennisje (de eigenares van een favoriet restaurantje) die een dochtertje van 2 jaar heeft waar we het overtollige speelgoed naar toe wilden brengen. Alles wat met de Nederlandse taal te maken heeft zit in een tas die mee terug gaat naar Holland om daar weg te geven.

Het was een hele tas vol en er zaten nog echt leuke dingen bij. Dessi was er erg blij mee en de meiden werden getrakteerd op een lekker ijsje en wij op een verse “zumo de naranja”.

’s Middags zijn we bij het zwembad gaan liggen en hebben de meiden gezwommen. Natalia vindt het allemaal maar koud, maar Maria was weer in haar element in het water. Haar voet is nog niet helemaal in orde, de spieren in haar voet, been en bil zijn erg slap en ze krijgt nu fysiotherapie in het zwembad om de boel wat sterker te krijgen.

Natuurlijk moesten er weer ‘omannekoeken’ gegeten worden en wij hadden een lekker kippetje met sla. Na het eten heeft Opa het bed uitgeklapt en moest er even lekker gedold worden. Daarna hebben ze lekker met hun Nintendo zitten spelen en een beetje TV gekeken vanuit het bed, waarna ze al snel in slaap vielen.

Op zaterdag zijn we naar het spiksplinternieuwe ‘Angry Birds Activity Park’ geweest, dat hier in Puerto Rico in 3 maanden tijd uit de grond is gestampt, maar daarover later!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

9 gedachten over “Zo gezellig (1)…

 1. platoonline

  Wat een leuk verslag van een fijne dag.
  Omannakoeken is leuk gevonden en vast hartstikke lekker.
  Die slaapfoto’s deden me heel erg denken aan die van mijn kinderen toen er neefjes en nichtjes kwamen uit Suriname. Toen lagen ze ook zo te dollen. Wat goed dat er fototoestellen bestaan, Heel leuk logje.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Dankje Plato! We genieten altijd heel erg van die meiden.
   Eerst waren het ‘oma’s pannenkoeken’ die het lekkerst waren, maar toen maakte Maria er ‘omannekoeken’ van…
   Ja, dollen hoort erbij en vooral met Opa 🙂

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s