Verhuisd…

Het is alweer bijna 3 weken geleden dat we zijn verhuisd van Milheeze naar Zeist!

Uiteraard geen tijd gehad om te bloggen. Dus het wordt nu wel eens tijd voor een update.

Felicitaties nieuwe woningAllereerst wil ik iedereen heel hartelijk bedanken voor de felicitaties met onze nieuwe woning, hetzij per ‘normale’ post (wat in deze tijd toch heel bijzonder en daardoor extra leuk is), per e-mail, via Facebook en reacties op de weblog en per telefoon.

Verder hebben we heerlijk gegeten bij Hanny en Jan op het park de avond voor we verhuisden. Heel toevallig met zus en zwager van Jan die net terug kwamen van vakantie. Was heel gezellig!
En na de verhuizing zijn we op zondag terug gegaan om de laatste dingen schoon te maken, op maandag de overdracht mee te kunnen maken en op het park nog de nodige handen te kunnen schudden. Die zondagavond waren we voor het eten uitgenodigd door Jan en Ans, onze overbuurtjes. Ook bij hun hebben we heerlijk gegeten en lekker bijgekletst.
Fijn zulke lieve buren te hebben die eraan denken dat je geen zin meer hebt in eten koken tijdens die dagen, nogmaals bedankt!

Tuin ZeistVoor we verhuisden was de tuin in Zeist al door de hovenier met grof geweld en groot materieel leeggehaald. Er was bestraat en grind gelegd, hortensia’s geplant in de voortuin en hedera’s aan de achterkant tegen de schutting. Er was een poort met een dubbele en een enkele deur neergezet. De Capri staat dus nu binnen de poort en is niet meer zichtbaar vanaf de straat, hoe luxe is dat. Ook al het schilderwerk was net op tijd afgekomen. Helaas kon de vloer nog niet worden geschuurd en gelakt. We wilden eerst wachten op de offerte van de aannemer om een doorbraak te laten maken van kamer naar keuken of andersom… Dus voorlopig moesten de spullen nog even op een kale, beschadigde vloer worden neergezet.

Verhuizing 2-8-2013De verhuizing op 2 augustus ging heel goed ondanks de ontzettende hitte, hoe hebben we het uit kunnen zoeken om precies op de warmste dag van het jaar te gaan verhuizen. Ik bleef slepen met water, appelsap, ijsjes en later ook met chips en zoute jujubes om het zout weer aan te vullen. De verhuizers waren maar met zijn tweetjes, dus Nico is zelf ook maar mee gaan helpen met in- en later weer uitladen.

Diana had de hele benedenverdieping gestofzuigd nadat de schilder klaar was, die nog een paar uurtjes gewerkt had in de vroege ochtend. Dus toen we aankwamen en ook de vrachtwagen met aanhanger er was konden we aan de slag.

Om half 5 was alles gelost en begon het echte werk. Nico had het logeerbed al in elkaar gezet en Diana had het opgemaakt, dus slapen konden we in ieder geval. Ook was hij druk bezig met de kasten in elkaar te zetten. Hij ging als een speer en eigenlijk doet hij dat nog steeds. Er moest natuurlijk ook nog gegeten worden. Dat ik in het begin van de week een grote pan met een lekker kip-prutje gemaakt had met allerlei groenten en aardappeltjes waar ik de helft van had ingevroren kwam nu goed van pas, we hebben er heerlijk van gesmuld met zijn drietjes. Diana ging weer naar huis, maar wat was het gezellig dat ze er bij was die eerste dag. Ze had boven een mooie orchidee met kaart neergezet, zo lief!
En in een half uurtje was ze thuis, heerlijk!

We hebben heel hard gewerkt en zijn al heel goed opgeschoten, later meer!

Advertenties

10 gedachten over “Verhuisd…

 1. minoesjka2

  Laat ik nu steeds gedacht hebben dat jullie naar een appartement gingen verhuizen ……. weet niet hoe ik daar op kwam, maar zie nu dat jullie een lekker huis met een tuin hebben 🙂
  Wat fijn dat alles voorspoedig ging, en ach, ik heb zo’n vermoeden dat jullie je oude buurtjes op het park echt niet uit het oog gaan verliezen 😉

  Like

 2. marjolijn1

  Ja meis, verhuizen is een hele grote klus, en dubbel als het zo warm is.
  Maar fijn dat het allemaal zo goed gegaan is en dan nu de laatste loodjes nog.
  Alle geluk hé in jullie nieuwe stulpje…!!

  Like

 3. Frans Delmee

  Fijn dat je weer berichtjes publiceerd, we hebben het erg gemist….
  Uit eigen waarneming kan ik zeggen dat het fijne stek is en dat jullie er iets moois van maken!
  Succes verder,
  Frans

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s