Zwijmelen op Zaterdag met “Anna Christine”

Vandaag zwijmel ik weer op een heel oud nummer, al vele malen opgenomen o.a. door de Animals, Joan Baez, Nina Simone en Bob Dylan. 

De versie die ik je hier kunt horen is uitgevoerd door een 10 jarig meisje dat deze week werd ‘ontdekt’ in het programma “America’s Got Talent”.

Het meisje zingt daar de sterren van de hemel, met een stem die wordt aangeduid als van iemand met heel veel ervaring. Zoals er in het stukje stond “ze blies de jury omver”. Ben benieuwd wie dit ook gezien en gehoord heeft en wat jullie ervan vinden. Volgens mij gaan we nog veel horen van haar.

Vanaf 1 minuut 14 stelt ze zichzelf voor en gaat ze zingen!

Anna Christine met “House Of The Rising Sun”

Voor meer zwijmelinzendingen klik je even door naar MARJA

Advertenties

17 gedachten over “Zwijmelen op Zaterdag met “Anna Christine”

 1. Trees Berichtauteur

  @Allemaal… bedankt voor al jullie reacties! Ik vind het geweldig en ben benieuwd wat de toekomst brengt voor dit meisje…
  @Plato… zij maakt gebruik van ‘ad libs’. Dat zijn eigen toevoegingen maken in een muziek- of zangnummer. Het exacte Latijnse woord is “Ad Libitum” en betekent “naar believen’. Ze durft zeker en dit is en blijft een kwestie van smaak. Waar ik me meer zorgen om maak of zo’n meisje wel aan kan wat er allemaal op haar af komt…

  Like

 2. platoonline

  Geweldige stem natuurlijk. Maar toch…

  Ook dit zangeresje is helaas besmet met al die stembuiginkjes en uithaaltjes. Hopelijk komt er een goede zangleraar die dat er tijdelijk uit krijgt. Dan kan het een goede zangeres worden. Zo niet, dan wordt het de zoveelste kloon van die hoogst irritante Maria Carey.

  Like

 3. Mirjam Kakelbont

  Oh ja…deze herken ik met mijn ogen dicht, als ik tenminste mijn oren open heb 😉 Volgens mij is er niemand die dit geweldige nummer niet kent, en da’s maar goed ook.
  Fijne zondag en liefs
  Kakel

  Like

 4. Wil

  Whowwwwwwww daar ben je dan even helemaal stil van als een zo jong meisje zo een super krachtige stem heeft. Geweldig!!!!!!
  En het nummer, het origineel vind ik al super laat staan deze jonge dame.
  Knuffels
  Wil

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s