Terug en wie spreekt er Chinees?

Gisteren een goede reis gehad en door Frans opgehaald van het vliegveld in Eindhoven, de natuur doet zijn best en alles begint hier nu uit te lopen, het is eindelijk lente! Heerlijk om weer even terug te zijn!

Ik trof ook heel leuk gezelschap in het vliegtuig! Hoe vaak kom je iemand tegen waar het zo mee klikt…
Dat was dus Ingrid, net zo jong als ik maar helaas ook met wat ouderdomskwaaltjes, ook een zoon en een dochter, gek op Gran Canaria, niet meer werkend, maar genietend van het leven, haha, net als ik! Wat ik niet zo snel doe is (e-mail)adressen of telefoonnummers uitwisselen, maar met haar heb ik dat wel gedaan! We zullen zeker contact houden.
Gisteravond kreeg ik al het eerste mailtje van haar, leuk!

Thuisgekomen kwamen er een paar buurtjes naar me toe om vast gedag te zeggen. Volgende week heb ik alle tijd, dus dan wordt het veel bijkletsen ;-).
Ook Binky voelde zich in huis weer helemaal thuis, maar ook buiten en daar wilde hij zijn. Hij vond het binnen kennelijk te koud want het was 18 graden in huis en buiten 23. Dus hij had wel gelijk. Ik heb heel wat metertjes afgelegd om hem in de gaten te houden want hij rent van hot naar her en hoewel hij heel klein is, is hij supersnel!

Anti-snurk-clipIk ben lekker op tijd naar bed gegaan en heb heerlijk geslapen. Vanmorgen het een en ander uitgepakt en opgeruimd, Vannacht  had ik de batterij van mijn fiets al opgeladen zodat ik daar op weg kon om Bink uit te laten. Daarna koffie gedronken bij Lies, de buurvrouw. Na de lunch ben ik boodschappen gaan doen… Natuurlijk had ik echt helemaal niks in huis. Ik heb allemaal gezonde voedingsmiddelen gekocht en vanmiddag heb ik al een heerlijke portie tomaat met komkommer op!

Natuurlijk lag er het een en ander aan post, helaas ook 2 rouwkaarten, maar daar wist ik al van. Lies had dat al doorgegeven aan Diana en ik heb uiteraard meteen kaarten gestuurd met Greetz. Erg handig als je snel iets op de plaats van bestemming wilt hebben.
Bij de post zat ook een ‘anti-snurk-clip’. Ik had me via ‘marktplaats-aanbieding-van de dag’ laten verleiden om deze te bestellen. Het was een gratis artikel, alleen de bezorgkosten moesten betaald worden. Toen ik dat ding bestelde kon ik daarvan ook melding maken op Facebook, wat ik  dus heb gedaan. Haha, ik kreeg al allerlei reacties van mensen die vertelden dat het helemaal niks was. Nou ja, dat is dan pech… ik ben benieuwd.

Het zit in een klein plastic doosje in de vorm van een schelp, makkelijk mee te nemen in je tas en met een spiegeltje zodat je kunt zien of je het wel op de goede plek in je neus doet denk ik. Maar… waar ik niet op had gerekend is dat de beschrijving in het Chinees is en dat spreek ik dus niet… Nou valt er niet veel te snappen natuurlijk, dus het zal zonder omschrijving ook wel gaan, maar ik vind het wel heel erg raar…

Voor de webloggers die bij mij lezen… ik moet weer een beetje inhalen en dat doe ik na het weekend. Want morgen ga ik richting dochter en zal ik dus niet veel tijd hebben om bij jullie langs te komen. We maken er samen alvast een leuk weekendje van! Het begin van veel dagen samen in deze 4 weken…

Advertenties

11 gedachten over “Terug en wie spreekt er Chinees?

 1. V☺nnieb

  Ik spreek geen chinees 😉
  Hopelijk heb je wat warmte mee genomen naar Nederland want ondanks dat de zon schijnt is het toch nog wel fris hier brrr 😦

  Veel plezier in Nederland
  Fijn weekend
  Liefssssssssss -x-

  Like

 2. Truus

  Haha Trees, ze zijn zo blij in Helmond dat je weer terug bent dat er vuurwerk is!
  En de maan staat er ook mooi op. 🙂
  Veel plezier hier en als je tijd hebt, afgelopen woensdag was er een item over snurken. Het programma ‘De dokters’ op Ned. 2 om 19.20. 😉

  Like

 3. minoesjka2

  Nou, je bent er dus al ……. had niet goed gelezen ………..
  Ga genieten van je weekjes in Nederland, en ach …….. ik lig de laatste tijd ook regelmatig achter met het lezen van blogjes ………..

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s