Zo mooi als jij…

Zoals velen weten ben ik een ontzettend grote fan van de “3JS”.

Voor hun nieuwe single “ZO MOOI ALS JIJ” hebben zij een nieuwe clip uitgebracht.

Het nummer gaat over een wel heel betoverend persoon… En de mannen vonden, met de komende troonswisseling in het verschiet, dat dit nummer een “ode aan Maxima” moest worden. De tekst lijkt op haar lijf geschreven.

De clip is een tekenfilmpje geworden en ik moet zeggen, ik vind het heel apart en heel erg leuk! Aan het eind van de clip verandert Jaap de Witte, die door neurologische problemen aan zijn hand geen gitaar meer kan spelen in zijn zoon Jan, die de plek binnen de 3JS van hem over gaat nemen.

Jan Dulles heeft hierover een hele leuke log geschreven waarin hij ingaat op ‘het toeval’ dat ook Koningin Beatrix het stokje overdraagt aan haar zoon en hoe zij, volgens hem, tot deze beslissing is gekomen… met een grote 😉 natuurlijk. Klik HIER om dit stukje te lezen…

Vrijdag 12 april komt de nieuwe single uit, maar de clip is al in de openbaarheid gebracht dus ik moét hem hier natuurlijk laten zien!

14 gedachten over “Zo mooi als jij…

    • Vast wel Plato, die zoon Jan is ook een topper! Jaap blijft produceren en liedjes en arrangementen schrijven. Dus op de achtergrond blijft hij betrokken. Hij is trouwens wel al 60 volgens mij…

      Like

  1. Vorig jaar heb ik ze ontmoet toen ze hier op kwamen treden en als je voor een krant schrijft heb je dan altijd een streepje voor 😉 . Vind een aantal nummers van hun ook heel mooi.

    Like

    • Oh leuk, wat een bofkont ben je want je hebt natuurlijk ook met ze gepraat :-).
      Ik heb ze ook ontmoet hoor, al een paar keer na optredens in het theater, maar het blijft dan toch bij een opmerking, een handtekening op een CD of DVD en een foto… Maar ze zijn heel erg aardig en erg goed ;-). Ik volg ze al vanaf het begin, een jaar of 6 denk ik, kwam door het programma “de zomer voorbij” met Jan Smit en Nick & Simon.
      Ik vind eigenlijk alle nummers goed hoewel ik natuurlijk mijn voorkeuren heb, Met een nieuwe CD is het gewoon, hoe vaker ik ze hoor hoe mooier ik ze dan vind worden…

      Like

Reacties... heel graag natuurlijk!