Schelpenmeisjes…

In het weekend van 9 en 10 maart zijn Maria en Natalia weer bij ons geweest. We hadden een bewoners-vergadering en Nick komt dan altijd om te helpen vertalen. Ik kan me prima redden met mijn Spaans maar als er heel erg vlug gesproken wordt kan me wel eens het nodige ontschieten of ik ben dan bang dat ik het niet begrijp. Dus hij nam de meiden mee die met Opa gingen vissen en later nog lekker op het strand hebben gespeeld. Toen ze terugkwamen gingen ze ook nog even zwemmen. Het water in het zwembad begint al wat op te warmen dus dat was goed te doen. ’s Avonds gingen we met zijn viertjes naar de ‘schepchinees’. We hebben weer heerlijk gegeten. Ze bleven dus maar een nachtje.

Op zondagochtend gingen we weer een keer midgetgolfen, daar krijgen ze geen genoeg van. Daarna douchen en toen hebben we ze teruggebracht naar huis waar wij heerlijk mee hebben gegeten.

De midgetgolfbaan op Amadores heet “Las Caracolas” wat ‘schelpen’ betekent.
(aanvulling: maar dan waarschijnlijk wel in de zin van ‘slakkenhuizen’. Bedankt Billy)

Er staan daar heel veel grote schelpen en de meiden wilden er wel mee op de foto! Maria houdt niet zo van poseren maar ze was deze keer toch heel gewillig en riep zelf elke keer als ze vond dat ik weer een foto moest maken. Natalia vindt het altijd wel leuk en gaat er ook echt voor zitten of staan!

Hieronder onze schelpenmeisjes!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

31 gedachten over “Schelpenmeisjes…

 1. Toos

  Wat een mooie kleindochters Trees en Nico.
  En de jongste spruit is echt een Geldorpje,en de oudste Maria is precies haar moeder,kon wel een afdruk zijn.
  Leuk om zo te kunnen genieten van de meisjes,liefs Tooske

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Ja de dametjes worden groot. Hihi, Maria zit gewoon nooit zo uitbundig op foto’s of je moet per ongeluk een foto maken, dus niet dat ze er voor gaan zitten, nee, daar is ze niet zo van ;-).

   Like

  1. Trees Berichtauteur

   Doen we zeker, vanaf donderdag t/m zondag komen ze met hun papa en mama en verblijven dan in een eigen onderkomen! Gewoon het hele gezin in de buurt :-).

   Like

 2. roadlaura1969

  Wat heerlijk Trees om je kleinkinderen zo dichtbij te hebben bij jullie verblijf op Grand Canaria en dan deze mooie dagen met ze te verbrengen, fam , zon en stralende kids wat wil je nog meer ♡
  Liefs Laura

  Like

 3. platoonline

  Midgetgolfen vind ik leuk. Waar ik ook kom, ik moet even zo’n baantje lopen. Heerlijk. De versieringen lijken daar een beetje op die van parc de Guell in Barcelona. En de dames stelen de show hier weer, de natuurtalentjes. Ach, hield ik maar zo goed op foto’s.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s