Thursday Challenge “Moeder / Mother”

Vandaag gebruik ik voor de Thursday Challenge een fotootje van ruim 38 jaar geleden, het onderwerp is “MOEDER / MOTHER”.

Ik was net voor de 2e keer moeder geworden… van een prachtige dochter.
En we hadden al een zoon dus onze wens was vervuld, we hadden het niet durven dromen!

Alle 4 diana baby

Voor nog meer inzendingen klik je HIER

Advertenties

39 gedachten over “Thursday Challenge “Moeder / Mother”

  1. Trees Berichtauteur

   Ja dat heb je goed gezien Truus, alles goed gegaan, ik voelde me prima en we hadden een zoon en een dochter. Mooier kon voor ons echt niet :-).
   De foto van Maria en Natalia is op een midgetgolfbaan gemaakt, die heet “Las Caracolas”, dat betekent “De Schelpen”. Ze zitten dus in een hele grote schelp. De foto heb ik wat uitgesneden anders waren de meisjes zo klein… Ik vind hem zelf ook leuk. Maria zo serieus en Natalia die er echt voor gaat poseren ;-).

   Like

   1. Diana

    Ja konden we maar voor héél even terug in de tijd gaan hè. Er zijn zoveel momenten die je graag nog eens over zou doen. Voor mij zijn dat de logeerpartijen bij Opa en de Oma’s… net als Maria en Natalia nu doen :-). Dikke kus!

    Like

    1. Trees Berichtauteur

     Je hebt helemaal gelijk, maar gelukkig zijn er de herinneringen die we blijven koesteren. Ik hoop dat Maria en Natalia later ook zo over de logeerpartijtjes bij ons denken zoals jij aan die bij Opa en de Oma’s :-).
     Dikke kus terug!

     Like

  1. Trees Berichtauteur

   Dankje Plato, soms wil ik wel even terug in de tijd hoor, het gaat inderdaad veel te hard! De grote broer op de foto wordt in juni 40… Waar is die tijd gebleven

   Like

 1. Toos

  Lieve lieve Treeske.
  Wat was die tijd sjiek/mooi/ontroerend,en maar goed dat we een hele grote harde schijf hebben in ons brein,kunnen we nog eens zwijmelen over die jaren 70 nietwaar…Knoefels Cato!

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Ja lieve Tooske, soms kan ik weleens heimwee hebben naar die tijd hoor!
   En inderdaad, die harde schijf in ons brein zijn we heel blij mee ;-).

   Like

 2. friesenfruitig48

  Wat een geweldige leuke, lieve en ontroerende foto Trees…ja in die tijd hadden onze mannen ook nog vrij lang haar hè leuk dit te zien…Doet mij ook terug denken aan de geboorte van onze drie kinderen eerst ons zoontje wat we helaas maar tien dagen in ons midden mochten hebben, daarna na lange ziekenhuisopnames nog twee dochters(tjes) gekregen ons geluk kon niet op, inmiddels al weer heel lang geleden, maar je herinnert het je nog als de dag van gister.
  Een fijn weekend Trees,
  Liefsss, Hanny

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Dankje voor je lieve reactie Hanny! Wat erg van je eerste kindje, gelukkig ben je daarna toch weer moeder geworden. En inderdaad, het zijn herinneringen die je nooit kwijt raakt!
   Jij ook een fijn weekend! X

   Like

  1. Trees Berichtauteur

   Dankjewel Anneke en inderdaad, het was gewoon spannend en wij dachten echt, een jongen en een meisje maken, dat kunnen wij vast niet ;-). Ik had echt op een jongentje gerekend. Dus des te groter was toen de verrassing!

   Like

 3. chayenne

  heel mooie foto jammer mijn 1ste kindje is gestorven nu 24 maart 31 jaar terug moeilijke tijd nu nog,gelukkig nog een zoon van nu 29 jaar waar ik heel gelukkig mee ben mvg chayenne

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s