Even niet…

Op dit moment heb ik even geen zin om te bloggen…

Mijn allerliefste nicht Ardy en haar man Kees uit België maken momenteel een drama door!

3 witte ballonnenOp woensdagmiddag 12-12-2012 heeft de vrouw van hun zoon, die al heel lang hulp nodig had maar daar niet in geloofde, haar 3 jongste kindjes van 6, 4 en 2 jaar van het leven beroofd. De moeder heeft zelf geprobeerd zelfmoord te plegen maar dat is niet gelukt.  Aanpassing: De moeder heeft na haar daad mogelijk een hysterische of epileptische aanval gekregen en door de hulpdiensten behandeld en naar het ziekenhuis vervoerd.

Het verschrikkelijke en ook ongelofelijke bericht kregen zij gisteravond.

Ardy en Kees waren hier op Gran Canaria op vakantie en zijn uiteraard zo snel mogelijk terug naar België gegaan.

Voor hen, hun zoon, zijn oudste zoon en dochter (bijna 12 en 10 jaar) en hun dochter en haar gezin wordt het leven nooit meer hetzelfde…

Onze gedachten zijn momenteel alleen bij hun!

35 gedachten over “Even niet…

  1. Lieve Trees, hoop dat jullie de kerstdagen een beetje zijn doorgekomen. Dit zijn voor mensen die een zo zwaar verlies geleden hebben nare dagen ……… volgende week oud en nieuw …… hoop dat jullie hier samen doorheen kunnen komen.
    Sterkte .

    Like

  2. Lieve Trees, ik lees dit bericht nu pas! Wat een drama, verschrikkelijk voor alle betrokkenen. Ik wens je ondanks dit nare bericht deze dagen ook dierbare momenten met je eigen familie. Groeten voor Nico.

    Like

  3. Lieve Trees, ik kom nog even bij je langs. Hier in huis brand deze dagen onafgebroken een kaarsje voor diegenen die niet meer bij ons kunnen zijn, of de mensen die het om wat voor reden dan ook moeilijk hebben. Mijn gedachten dwalen regelmatig af naar jullie.Veel sterkte, speciaal met deze dagen. Liefs Ria

    Like

  4. Lieve Trees, je hoort dit bericht in het nieuws en denkt dan wat verschrikkelijk voor die kindjes en de achterblijvers. En dan kom ik op jou blog en lees hoe dicht het bij jullie staat. Heel veel sterkte voor jullie en alle betrokkenen. Liefs Ria

    Like

  5. Hoi Trees.
    Ook ik wens julllie heel veel sterkte.
    Er is maar een woord voor…vreselijk.
    Heel veel sterkte voor iedereen.
    gr. Maria G

    Like

  6. Allemachtig, dit is te erg voor woorden. Wat een drama. Ik wens iedereen veel sterkte met dit ondraaglijke verlies. Het voelt een beetje cliché-achtig maar zo is het beslist niet bedoeld.

    Like

  7. Heel verschrikelijk we waren er stil van lia had het in het AD gelezen nog niet wetende dat het familie gelezen met foto,s van uit hier onze deelneming en sterkte.

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!