Kerstversiering…

Omdat we dit jaar weer eens op Gran Canaria blijven met de feestdagen zullen we een dezer dagen op stap gaan om een en ander aan versiering te gaan kopen voor ons appartementje.

Niet teveel want dan wordt het allemaal veel te vol, maar een beetje Kerstsfeer erin brengen is toch wel leuk!

Er zijn ook mensen die hun auto versieren… zie hieronder de verlichte auto van de Fam. Kellam in Meads, Colorado, USA.

Tawra Jean Kellam Cooper, ik schreef er al eens eerder over, is een vroegere schoolvriendin van Nick in de tijd dat hij een jaar in Wichita, Kansas woonde.

Tawra en haar man Michael hebben inmiddels 4 kinderen, waarvan de oudste zoon BJ onlangs 15 jaar is geworden. Het is een slimme jongen en heeft voor de Kerst de auto van zijn ouders met allemaal lichtjes versierd. Ze hebben zelfs pas geleden meegedaan met een parade! Wat een bekijks met die auto!

BJ you did a good job! Now you are also famous in Holland ๐Ÿ˜‰

17 gedachten over “Kerstversiering…

 1. Ik wilde vandaag de kerstboom gaan optuigen. Maar de zon schijnt en dan heb ik he-le-ma-al geen kerstgevoel. Voor mij moet het dan qua weer guur/grijs zijn. Dan krijg ik een kerstgevoel.

  Nou ja, misschien morgen want de voorspellingen zijn dat het erg gaat sneeuwen.
  Fijne donderdag
  Liefs -x-

  Like

  • Beetje raar wel hoor Plato. Overal kerstversiering te koop en overal wordt al versierd. De straatverlichting is overal aan. Ik vind het eigenlijk niks, hoort niet bij mooi weer voor mijn gevoel, maar ja, een mens moet wel een concessies doen hรจ. Het is nu overdag gemiddeld 25 graden en nu op het balkon nog 21 graden, maar we hebben wel het windscherm naar beneden. Heerlijk hoor, ik klaag niet ๐Ÿ˜‰ .

   Like

  • Al vind ik er eigenlijk niet veel aan om de Kerst en zo in de zon te vieren vind ik dat een beetje versiering er wel bij hoort. Wij zijn steeds 2 jaar achter elkaar in Nederland en dan 1 jaar op Gran Canaria met de feestdagen. Dat gaat zo als je kinderen allebei in een ander land wonen.;-). Hahaha 4e Kerstdag, voelt extra speciaal zeker die verjaardag ;-)!

   Like

  • Dankje Truus, dat gaat lukken, ze hebben hier van die grote winkels ร  la Action maar dan gerund door chinezen… keus genoeg!
   En natuurlijk wachten we tot na Sinterklaas… wat dacht je dan! ๐Ÿ˜‰

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s