Ik heb het gewoon gedaan!!!!!

Ja hoor, ik heb het gewoon gedaan!

Een tijdje geleden heb ik de I-Pad van mijn Stippelmaatje en vriend Frans voor een week of zes in huis gehad en gebruikt.

In die tijd ’t een en ander voor hem uitgezocht. We hadden al een keer een middag samen gezeten en Frans was weer wat wijzer geworden. Iedere keer wilde ik hem terug geven maar dan zei hij weer: “Oh… je mag hem nog wel even houden hoor”. Dus kon ik weer lekker mee aan de slag… We gingen een weekend weg en Frans zei: “Neem hem maar lekker mee hoor!”  Op een gegeven moment zei ik, jongen, je krijgt hem nu echt terug, want ik ga er veel te veel aan wennen…

En eigenlijk was ik toen al om! Een aantal weken geleden hadden we goede kennissen uit Amsterdam op bezoek. Ze hadden pas een I-Pad Touch gekocht en vroegen ook of ik met wat dingetjes wilde helpen. Omdat ik de I-Pad al gewend was, was het geen probleem. Ook dat was een leuk apparaat!

Omdat ik nog wat ‘oud goud’ had, wat ik al zo’n 2 jaar klaar had liggen en weg wilde brengen dacht ik, als ik dat geld nou gebruik om een I-Pad Touch te kopen… Ik had al een en ander uitgezocht maar er toch nog maar een paar sieraden zonder emotionele waarde bij gedaan, er waren ook kapotte dingen en een paar enkele losse oorbellen en zo bij. (Plaatje van internet want ik heb geen foto gemaakt…)

Dus, wij naar de goud-omwisselaar. Ik dacht, als ik er € 175,00 voor krijg doe ik het en dan koop ik een I-Pod Touch. De goud-mevrouw nam de hele bubs mee naar achteren om de boel te ‘toetsen’ en kwam een kwartier later terug met een paar dingetjes die geen goud waren en de stenen uit een ketting en oorbellen. Ik was zoooo benieuwd… Even later kwam ze terug met de gouden sieraden uitgesorteerd. En… we kregen er € 359,00 voor terug. Mijn hemel, veel meer dan ik verwacht had… Het was gelijk oversteken en wij gingen lekker samen lunchen. Ik mocht natuurlijk meteen betalen ook want, zei Nico: “Jij hebt nu geld zat”!

Ondertussen maalde het in mijn hoofd, als ik nou nog wat bij elkaar zou kunnen sprokkelen, dan zou ik toch wel liever een nieuwe I-Pad3 hebben… Het werd een beetje een sport natuurlijk. Uiteindelijk heb ik nog wat goud opgezocht, maar op één paar oorbelletjes na wilde ik niks meer kwijt. We hadden nog een hele grote pot klein geld om in te wisselen en toen had ik dus € 396,00 bij elkaar.
Ja, dat was dus te weinig… jammer dan! Maar na een beetje speuren op internet, met hulp van Frans die me zelfs heel sneaky de Makro folder mailde, kwam ik op een mooie aanbieding uit bij Redcoon, inclusief map en een mooie stylus pen. Dus even babbelen met manlief en die zei al snel… “Nou, bestel dat ding nou maar want je wilt hem toch hebben!” En hij had gelijk! Er moest uiteindelijk € 85,00 bij, dus dat heeft hij ons nu gekost denk ik dan maar!

Woensdagavond heb ik alles besteld en vanmorgen werd het pakket al afgeleverd! Helemaal top! Eerst heel rustig alles uitgepakt… wat spannend!
Ben de hele middag bezig geweest met instellen en installeren en ik ben er superblij mee! En Nico heeft minstens een hele week geen last me, maar dat zijn zijn eigen woorden hoor 😉

Dus wie met me wil Wordfeuden, of hoe dat dan ook heet, want die app. heb ik natuurlijk ook gedownload, laat het me weten, maar niet te snel hoor want ik moet dat ook eerst nog even uitvogelen!

16 gedachten over “Ik heb het gewoon gedaan!!!!!

 1. Leuk! Het is alleen jammer dat je dan waarschijnlijk minder op je lapje bezig bent dan op je padje. Zo werkt het hier tenminste.:-)
  Feuten is mooi overzichtelijk en duidelijk op de pad. En je kunt nu natuurlijk ook ruzzle (was eerst rumble) downloaden.

  Like

  • Nou, denk dat het 50/50 wordt hoor, ik vind het typen op mijn lappie toch iets sneller gaan
   Ben aan het ‘feuten’ met een Trui, maar jij bent het niet…
   Ik ben OTeresa0805, kunnen we een keer een spelletje doen?
   Dat ruzzle zal ik nog eens uitzoeken, bedankt, alle leuke apps zijn welkom..

   Like

 2. Wat kan het dan verrassend uitpakken he, ik heb het een tijdje terug ook gedaan en dat geld terug gestoken in de tuin!

  Jippieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  Kom maar op met feud : OmaWiebelkont is mijn naam…… en als je ook met Lieske wilt feuden dan kun je haar uitnodigen op MamaWiebelkont…..

  Like

 3. Ik hoop nog veel emails van je te krijgen, die je vanaf deze nieuwe IPad zal verzenden. Veel plezier er mee……
  Je Stippelmaat,
  Frans

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s