Verjaardag en Voetbal…

Gisteren vierden we Nico’s verjaardag met een klein clubje. De avond ervoor hadden we een feest vanwege de officiële opening van de Natuurpoort NederheideWe hadden niet verwacht dat het laat zou worden maar gezelligheid kent geen tijd zeggen ze en dat klopte ook. Het was een superavond met heerlijke hapjes en een fantastische band, we hebben gedanst en ons allemaal prima vermaakt. Het was alleen zo snel laat, voor we in bed lagen was het 2 uur en echt veel geslapen hebben we allemaal niet. Ik was wel een beetje bang dat ik de volgende ochtend niet zo lekker zou kunnen lopen maar dat viel allemaal erg mee, ook Diana was minder brak dan ze verwacht had. En Nico… die merkt er allemaal niks van en zat dus om 8 uur alweer op de racefiets… 

Nico zijn zussen kwamen vanuit Almere met de trein, ik heb ze dus in Deurne van het station gehaald. Na een uurtje kwam Nico ook thuis. Toen hebben we even geskyped met Nick die tenslotte ook jarig was. En zo hem, Elsa, de meiden en zelfs Mimi en de puppies even gezien. Ze waren in ons appartementje en hadden ze allemaal meegenomen. 

Later kwamen Mariëlle en Oscar (zoon van schone zus Hilda) met de kids. Milan en zijn kleine zusje Isabel vermaakten zich ook prima. Milan heeft een rondje met Nico gereden in de Capri en was ontzettend nieuwsgierig waar alles voor diende. En wat een heerlijk makkelijk kindje is Isabel. Ook vriendin Adrie met zoon Patrick hadden de reis naar het zuiden gemaakt en kwamen in vol ‘oranje’ ornaat en breed lachend aanwandelen.

Het bleek dat Diana tegen iedereen gezegd had dat ze in het oranje moesten komen vanwege de 1e wedstrijd van Nederland in het EK toernooi tegen Denemarken! We hadden wel 3 slingers met rood-wit-blauwe vlaggetjes opgehangen, dat was best al een beetje feestelijk. Ik had ze in een opwelling gekocht en ze kwamen nu goed van pas.

’s Middags heerlijk in de tuin gezeten, hoewel het af en toe best koud was. Iedereen had wel iets ‘oranje’ aan en ook de nodige accessoires. Milan mocht zijn mama en Nico zelfs schminken. En ook de bloemen die ik nog voor mijn verjaardag kreeg van Adrie waren oranje!

Tegen 5 uur ging ik naar binnen. De soep opwarmen, de tafel als klein buffetje dekken en verder alles voor het eten klaarzetten. Diana en Nico zetten de stoelen en tafel op zijn plek voor de wedstrijd. Ik snap eigenlijk niks van voetbal, maar met een groep mensen kijken is heel erg gezellig en het was ook best wel spannend. 

De soep was ingeschonken en we zaten er klaar voor, tussendoor maakte iedereen zijn eigen broodjes klaar. De schone zussen moesten weer naar huis met de trein en toen het rust was heb ik ze weggebracht… toen was het helaas al 0-1 voor Denemarken, wat een domper na al die kansen die ze al gehad hadden, het had al makkelijk 5-0 kunnen zijn.

Toen ik terugkwam heerste er een beetje een grafstemming, het wilde allemaal niet lukken met de mannen… Jammer maar helaas… er viel geen goal meer. Nou ja, niet te pessimistisch zijn, wie weet krijgen ze zo ongenadig op hun kop van de coach dat ze de komende wedstrijden allemaal gaan winnen… we wachten het af! 

Het was in ieder geval een hele leuke verjaardag!

Advertenties

9 gedachten over “Verjaardag en Voetbal…

  1. geesjesgedachten

    Weer zo,n gezellig logje, fijn dat jullie het samen zo leuk hebben gehad. De foto,s en het filmpje zijn erg mooi Trees.

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s