Depri…

Hij wordt er bijna depri van, al die regen van de laatste tijd…

Nico kan niet echt zijn ei kwijt als hij niet naar buiten kan. Gelukkig kan hij ook nog lekker bezig zijn met zijn sudoku’s (na die paar dagen ziekzijn is hij nooit meer gestopt) maar meer valt er binnen niet te doen. Behalve dan de vaatwasser uitruimen, het ontbijt verzorgen, stofzuigen, dweilen, swifferen en aardappels schillen… ja hoor, hij is nog steeds mijn ‘grote kabouter’.

Zaterdag is hij jarig en wat moet je een man geven die alles al heeft en meteen zegt als je vraagt:  “Wat wil je voor je verjaardag hebben?”. “Ik… ik hoef niks, ik heb alles al”.
Dus een retourtje Gran Canaria leek me in dit geval wel toepasselijk. Even 2 weekjes naar de zon en weer nieuwe energie opdoen. Even de racefiets opbergen en weer wandelen… Ik heb het toch maar eerst gevraagd en wat denk je… vindt hij 2 weken te kort. Maar langer kan echt niet want eind juni ga ik een weekend weg, we hebben dan weer een vrouwenweekend.

Een retourtje voor in totaal € 92,00 is natuurlijk niet te geloven. 7000 km reizen per vliegtuig voor zo weinig geld? Met RyanAir kan dat en eigenlijk zei hij al heel snel: “Boek toch maar, ik heb er eigenlijk wel zin in”.  Zijn strandstoel staat alweer klaar… 😉

De Ford Capri gaat maandag naar de garage, er moet het een en ander aan gedaan worden, dus… ze kunnen dan rustig aan doen. Volgende week woensdag vertrekt hij en komt de 27e weer terug. Ik heb al weer leuke plannen, Diana komt de weekenden, mijn nicht Ardy komt een paar daagjes alleen dus heel erg gezellig, een dagje hier een dagje daar… ik zal me niet vervelen. En je man blij kunnen maken is toch ook wel heel erg leuk!

Advertenties

20 gedachten over “Depri…

  1. Trees Berichtauteur

   Oeps… niet helemaal duidelijk denk ik… ik blijf in Holland en hij mag 2 weekjes naar ons stekkie op Gran Canaria…
   En vervelen doe ik me nooit, dus die tijd is zo om!

   Like

 1. Carla

  Ja…als je voor zo’n bedrag niet even gaat, zou je gek zijn om hier te blijven met dit rot weer!!
  Lekker hoor!!
  Alvast gefeliciteerd en een fijne dag!!

  liewfs Carla

  Like

 2. geesjesgedachten

  Trees, wat ben je toch een lieve vrouw, wist ik al heel lang hoor 🙂
  Alvast gefeliciteerd met Nico zijn verjaardag, en die twee weken zijn zo om meis, geniet jij nu maar van de voorpret op je “vrouwenweekend”!
  Daar wil ik natuurlijk een verslag en foto,s van!

  Ik heb ook heimwee naar m,n geliefde eiland en m,n vrienden aldaar maar ik ben gelukkig niet depri…, ik verheug me nu alweer op de komende dagen in Ootmarsum.Enne….. September komt steeds dichterbij!

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Hij is niet echt depri hoor, maar hij kan gewoon niet tegen binnen zitten…
   Ik verheug me zeker op het ‘vrouwenweekend’, verslag volgt. Ja joh, nog maar een paar maandjes… de tijd gaat zo snel! En genieten op jouw plekkie op de camping is ook heerlijk, moet het weer wel een beetje meewerken natuurlijk 😉

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s