Carnaval 2012…

Het is weer carnavalstijd, die tijd duurt hier op Gran Canaria een week of 3 en niet zoals in Nederland een weekend en een paar dagen voor de vasten. De feesten en optochten beginnen in Las Palmas in het noorden en zakken langzamerhand af naar het zuiden.

Gisteren vierden Maria en Natalia carnaval op school, thuis werden er eerst nog een paar foto’s gemaakt.

Maria houdt niet zo van make-up, maar verkleed als haremdame Griekse godin voor carnaval hoorde het er natuurlijk wel bij. Natalia vindt het juist prachtig, hoe meer hoe beter en poseert als een echt model. Ze lijkt op stelt een vrouwelijke piraat voor… Ik zal nog even navragen wat ze precies voorstellen.

Maar, wat zijn ze mooi he…

Ze hebben nu een paar dagen vrij en vrijdag gaan we ze thuis ophalen en blijven ze het weekend weer bij ons. Zaterdag is de carnavalsoptocht in Arguineguin waar Nick en Elsa met de familie ook meelopen. Voor de meiden wordt het wel erg vermoeiend en laat. De ouders hebben zo ook even tijd voor elkaar en wij hebben de meiden weer even voor ons alleen.

Zaterdag gaan we naar het krokodillenpark hier op Gran Canaria. Het is ook een halve dierentuin, hebben we ons laten vertellen,  en die doen het uiteraard altijd goed bij de kinderen en ook bij ons!

Klik op de foto’s om ze te vergroten!

Advertenties

13 gedachten over “Carnaval 2012…

    1. Trees Berichtauteur

      Haha, ja Trui, maar wel veilig achter hekken hoor… Hoewel een aantal jaren geleden er een paar zijn ontsnapt maar gelukkig weer gevangen

      Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s