Weer in beeld…

Er is veel gebeurd, de laatste 2 weken. Precies 2 weken geleden werd mijn beeldscherm zwart en heb ik me even moeten behelpen vandaar dat ik niet zoveel heb kunnen bloggen. Maar nu gebruik ik mijn eigen laptop weer gewoon met een extra scherm eraan gekoppeld.

De verjaardag van Diana hebben we heel gezellig gevierd. s Morgens met koffie en cheesecake, ook Anna kwam gezellig even langs. ’s Avonds gingen we uit eten bij Restaurant Rio Piedras waar we jaren geleden ook heel vaak kwamen. De ober die daar al jaren werkt wist niet wat hij zag, hij had Maria en Natalia voor het laatst gezien toen ze nog maar 2 en 1 jaar waren.
Het was echt een heerlijke avond, lekker met ons gezinnetje bij elkaar. Erg lekker gegeten, Nick, Diana en de meiden hebben buiten gepoold en Diana heeft weer eens ouderwets over de dansvloer gezwierd met haar broer. Ze zijn het allebei echt nog niet verleerd en voelen elkaar aan zoals 25 jaar geleden. Ook Natalia danst graag en ze heeft zich samen met Diana lekker uitgeleefd. Hoewel ze toch een beetje timide werd als er mensen naar haar keken.
Toen we weer thuis kwamen hebben we bij Diana op het balkon nog even wat gedronken.

De meiden sliepen bij ons. Het was best laat geworden maar ze hebben tot 9 uur doorgeslapen. Nick en Elsa sliepen in het appartement naast Diana dat nog vrij was. De volgende dag kwamen Lia en Jan erin. Ze hebben bij ons ontbeten en koffie gedronken en gingen toen weer huiswaarts.

Nico ging naar het vliegveld zodra we een smsje kregen van Jan en ging daarna boodschappen met ze doen. Ik heb ons huisje weer op orde gebracht en toen was er weer een leuke verjaardag achter de rug. Voor ’s avonds een grote pan macaroni gekookt en kwamen Lia en Jan bij ons eten.

De nieuwe week stond alweer voor de deur… Wordt vervolgd…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

14 gedachten over “Weer in beeld…

  1. Trees Berichtauteur

   Leuk he… Ja mijn lappie doet het weer, soms met en zonder extra beeldscherm…
   Ja, klopt, heb nog meer te vertellen .
   Jij ook een prettig weekend!

   Like

 1. Ardy

  o wat een prachtige, gezellige foto’s zijn dat weer geworden, echt heel gezellig bij jullie! Jammer dat Diana weer gauw weg gaat maar die mooie momenten met elkaar kan niemand je nog afnemen, na alle drukte maar weer ff gas terugnemen en mijmeren op die heerlijke tijd met je kids!! smuffelsssssssssssss

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s