Kerstvakantie in Holland… (deel 2)

Vrijdag was een rustige dag, wat boodschapjes gedaan samen met Diana. Ook zaterdag, 31 december, gingen we er nog even op uit voor oliebollen en appelbeignets en wat andere kleine dingetjes. We hebben van alles en nog wat gegeten vanaf ’s middags dus echt uitgebreid aan tafel was niet nodig. Inmiddels hadden we een 2e puzzel (ook van 1000 stukjes) geleend bij onze buren Piet en Lies en zo konden we lekker weer opnieuw beginnen, heerlijk!

’s Avonds hebben we tussendoor TV gekeken en om iets voor 12 uur maakte Nico de heerlijke zoete champagne open! We hebben afgeteld met de TV en na de zoenen, knuffels en goede wensen gingen we naar buiten waar Maria sterretjes mocht afsteken. Er kwamen wat buren naar buiten dus er werden nog meer goede wensen uitgewisseld. Het was heerlijk weer, zo rond de 10 graden… Dat was heel iets anders als vorig jaar. We gingen rond half 2 naar bed.

De Nieuwjaarsdag ging rustig voorbij, Diana ging weer naar huis en daarna kwam bij mij een soort ‘klap’, ik was opeens heel erg moe. Maar dat duurde niet lang, was snel over de dip heen en op tijd naar bed was natuurlijk een goeie zet.

Op maandag hebben we de kerstspullen weer opgeruimd en ben ik ’s middags met Maria naar de Avonturenspeeltuin in Wanroij gegaan. Toen wij weg waren heeft Nico het huis doorgewerkt en toen we terugkwamen was alles weer netjes en helemaal spic & span.

Op dinsdag kwamen Piet en Lies (onze lieve buren die altijd ons huisje in de gaten houden als we weg zijn en de post en de plantjes verzorgen) op de koffie. ’s Middags ging ik met Maria nog op stap om wat cadeautjes te kopen voor het thuisfront. Ook de hondjes Taro, Mimi en Lua werden niet vergeten. En toen was het tijd om de koffertjes in te pakken… want aan alles komt een eind.

Op woensdag vertrokken we al op tijd naar Eindhoven-Airport en kwam er een eind aan 2 weekjes vakantie in Holland voor Nico en Maria.
Eenmaal thuis heb ik mijn koffertje tevoorschijn gehaald want op vrijdag de 6e was mijn reisdag terug naar Gran Canaria. ’s Avonds heb ik Barbara, een buurvrouw op het park, geholpen met haar weblog. De donderdag had ik helemaal voor mezelf, ik kon rustig mijn huisje verder in orde maken en heb lekker gedaan waar ik zin in had.

Op vrijdag ben ik vroeg opgestaan en nadat ik alles klaar had en wat buren uitgezwaaid, ben ik om half 11 vertrokken. Onderweg tanken, nog even iets ophalen voor Diana en door naar het westen. Het was rustig op de weg en ik kwam precies tegelijk met Diana bij haar woonplaats aanrijden.  Even een wandelingetje gemaakt met Binky en na een poosje bijkletsen vertrokken we naar Schiphol. Ik kon zo doorlopen naar de douane want ik had al online ingecheckt, dus Diana ging niet mee naar binnen. Ik had het gewicht van mijn koffertje keurig onder controle deze keer, dus geen zenuwen daarover. Het vliegtuig stond al klaar en met een half uurtje vertraging vertrok het naar het mooie eiland waar ik om half 8 plaatselijke tijd landde. Nico stond mij en Binky uiteraard op te wachten en binnen een half uurtje waren we thuis en kon ik mijn warme kleding uittrekken. Heerlijk…weer terug te zijn, we gaan weer genieten!

En nu ga ik weer lekker verder bloggen! Ik ga maar niet proberen alles terug te lezen bij mijn favoriete webloggers. Maar vanaf nu zal ik weer een trouwe bezoeker zijn! Tot snel dan!

Advertenties

8 gedachten over “Kerstvakantie in Holland… (deel 2)

  1. geesjesgedachten

    Gezellig Trees, en nu weer gewoon in de zon gaan liggen, beetje lezen, beetje eten, beetje slapen, af en toe even omdraaien anders ben je van voren bruin en van achteren wit, weer een beetje eten, een wijntje erbij enz enz. (IK WIL OOK!!!!!!!)

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s