Marietje…

Gisteren is Nico met Maria uit Gran Canaria aangekomen. Ze hadden en goede maar vroege vlucht en waren keurig op tijd. Het was al snel of Maria al veel langer bij ons was, ze voelt zich prima thuis en geniet van alles.
Eenmaal thuis ging ze als eerste even achter mijn laptop, daarna buiten steppen en haar kastanjeboom water geven. Ze vond het niet eens echt koud en was helemaal in haar element. Ze vroeg wel wanneer het zou gaan sneeuwen… helaas we kunnen het niet bestellen…

’s Middags heb ik de oude computer maar weer geïnstalleerd in de computerkast. Kan ze lekker chatten en spelletjes spelen. Vandaag kreeg ik een e-card en een e-mail met allemaal Merry Christmas wensen, zo lief!
Af en toe noem ik haar Marietje, maar dan luistert ze dus niet ;-). Gelijk heeft ze!

Gisteren heeft Nico de kerstdozen uit de schuur gehaald zodat alle spullen een beetje konden acclimatiseren. Ons nepboompje heeft hij toen meteen opgezet. Maria vond hem wel heel erg klein en wilde eigenlijk dat we een echte boom zouden kopen. Maar we zijn maar zo kort in Holland…voor Nico weg gaat moet alles weer opgeruimd zijn, dus nee… we doen het maar met ons kleine boompje. Hij is het laatst met Kerst 2005 uit de verpakking geweest, in mijn herinnering was hij ook groter, maar ja pokon helpt niet…

Vanmorgen heeft ze geholpen met versieren. Dus we zijn nu in kerstsfeer! Zaterdag komt Diana, dus het worden vast heerlijke dagen.
Nico heeft de lampjes buiten opgehangen… Natuurlijk zou ik het zelf anders hebben gedaan ;-), maar ach, het vrolijkt de boel toch wel een beetje op!

We zijn er helemaal vrolijk van geworden: Klik HIER om te zien hoe vrolijk!

Advertenties

17 gedachten over “Marietje…

 1. Dieneke

  Zeker lekker lenig!! Fijne dagen jullie daar het plezier straalt er wederom vanaf.
  ot;het poortgebouw is ook super geworden zag bij de stippel.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Haha, wat een lol he!
   Ik wens jullie ook hele fijne kerstdagen!
   Hier gaat het zeker lukken…

   ot: Oh leuk dat je de Stippel ook volgt! Ja het is echt prachtig geworden, kosten noch moeite gespaard… Gisteren even binnen geweest… Nog ruim een maand dan gaat het eindelijk open!

   Like

 2. Mirjam Kakelbont

  Nou, de kerstsfeer zit er helemaal in bij jullie en het kan alleen maar nóg gezelliger worden!
  Deze herinnering zal Maria nooit vergeten. Dat is iets waar ze de rest van haar leven plezier van heeft. Ik wens jullie oprecht een hele fijne Kerst. Met of zonder sneeuw.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Nee… ik denk niet dat ze dat ooit zal vergeten! Zijn leuke herinneringen voor kleinkinderen als ze het leuk hebben gehad bij opa en oma.
   Dankje Mirjam, Ik wens jou en de man en het kind ook hele fijne Kerstdagen toe!

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s