Lekker bezig…

Zondag ben ik, na een goede vlucht van 4 uur 40 minuten, weer geland in Nederland. Het was koud, maar ik had er geen last van, zoals ik daar nooit last van heb als ik net buiten kom. Lekker fris juist, heerlijk.

Diana stond er al en na een paar dikke smuffels reden we naar de kleine Isabel en haar familie. Zo schattig, hoewel ze inmiddels 5 weken is, is ze nog steeds erg klein en zal de kleertjes die ik kocht voorlopig nog niet aan kunnen.
Na een hoop geklets, bezig zijn met Milan en een lekkere lasagna-maaltijd mocht ik de kleine de fles geven en wat voelde dat weer heerlijk, zo’n hummeltje in mijn armen.

Daarna reden we naar het huis van Diana en pakten mijn spulletjes over in mijn auto. Ik kreeg een mooi apart kerststuk dat ik ook meteen mee heb genomen. Tegen kwart voor 11 was ik thuis en binnen was het heerlijk warm dankzij mijn lieve buurtjes. Nog wel tot 1 uur bezig geweest, al die post, al die leuke kerstkaarten, het zijn er alweer heel wat!

Gisteren een rommeldagje gehad. Even wat buurtjes gedag gezegd en snel wat boodschapjes gedaan, kerstkaarten en postzegels gekocht en bij Frans, mijn Stippel maatje, een kerststukje gebracht, hij was jarig en lekker bijgekletst bij een kopje thee.

Ik heb een simpel omeletje gegeten en ben begonnen aan het schrijven van kerstkaarten. Het worden er toch meer dan ik dacht, maar ik stuur ook een leuke e-card of versierde e-mail naar verschillende mensen.

Vanmorgen, nu dus, ga ik echt boodschappen doen want ik heb natuurlijk niks in huis…en dan vanmiddag nog even op stap… er moet tenslotte ook wel iets onder de boom komen te liggen. Versieren doen we trouwens als Maria er is, ze vindt het vast leuk om te helpen.

24 gedachten over “Lekker bezig…

  1. Welkom weer in Nederland en meteen met je neus in de kerstdrukte maar ook vast weer gezellig, geen witte kerst dit jaar, een warme kerst volgens de weerprofeten. Fijne dagen en al vast de beste wensen voor 2012.

    Like

    • Dankje Anneke, ja de feestdagen in Holland is toch echter hoor. Het is raar om dat in de zon te vieren, de sfeer die wij gewend zijn is er dan niet.
      Ach wie weet komt er nog wat sneeuw voor ze weer weggaan de 4e januari, we wachten af! Fijne Kerstdagen!

      Like

  2. Ha die Trees,
    en weer terug in het Nederlandse kikkerlandje. :-)))
    Wat lief he weer zo’n kleintje in je armen. Brengt je altijd weer ff met je gedachten terug naar je eigen tijd met de kinderen.
    En wat ben je verrast met een prachtig bloemstuk. Toch wel tof van Dianan, toch.
    Ik wens je hele fijne kerstdagen, en een gezond en gelukkig 2012.
    En voor de rest er tussen in zijn we zelf verantwoordelijk ( zoals uitjes, lol trappen, en gezellig kletsen via de email. Doeiiiiiiiiiii M@ria uit het limburgse.

    Like

  3. Wat lief wederom een blogje met onze prachtige wolk Isabel! Erg leuke foto als zeg ik het zelf als fotograaf. Fijn dat je weer lekker in je NL’se huisje zit. Nog 1 nachtje en dan komt manlief je weer vergezellen en natuurlijk heel veel plezier met Maria! Fijne kerstdagen, dikke KUS van ons 4

    Like

  4. Wat is er mooier dan moeder met kind. Nou, misschien wel oma met kind. Soms heb ik het verlangen om opa te zijn. Maar ja….de kids hebben geen aandrang.

    Fijne feestdagen in Holland, Trees. Groetjes van Maria en mij.

    Like

    • Het is heel bijzonder Plato, oma (en opa) zijn! Jouw tijd komt vast nog wel.
      Fijne Kerstdagen in Londen met je zoon en Maria zal het ook wel naar haar zin hebben in het zonnetje!
      Groetjes!

      Like

    • @ Geesje
      Ik heb het naar binnenste@live.nl gestuurd…het e-mail adres dat is opgegeven in de reactie. Komt dus blijkbaar niet aan…
      Kan je mij even een mail sturen? Dan weet ik zeker dat ik het goede adres heb en stuur ik hem door!

      Like

    • Haha, ja het is zo schattig!
      Dankjewel, dat gaat vast lukken, met of zonder sneeuw
      Ik wens jullie hele gezellige Kerstdagen en een super 2012 !
      Smuffel terug!

      Like

  5. Een heerlijk logje op deze grauwe morgen Trees, ik word er vrolijk van.
    Je kijkt zo tevreden uit met dat mooie kindje in je armen.
    Het kerststuk is werkelijk prachtig mooi, hebben ze dat zelf gemaakt?
    Ik wens je een fijne tijd hier in Nederland.

    Like

    • Dankjewel Geesje…altijd leuk om iemand vrolijk te maken
      Nee, het kerststuk heeft Diana speciaal laten maken, ik vind het ook prachtig!

      Like

Reacties... heel graag natuurlijk!