Sinterklaas gevierd…

Zoals de laatste jaren gewoon was hebben we ook dit jaar weer Sinterklaas-middag gevierd. Vorig jaar had de Sint de zak met cadeautjes bij ons in Puerto Rico gebracht en nu weer, dus gisteren gingen we met die grote gevulde Zak van Sinterklaas naar Telde om het te vieren.

Maria en Natalia waren best wel een beetje zenuwachtig, maar we denken dat het krijgen van cadeautjes toch het spannends was… šŸ˜‰
Maria begon met de pakjes een voor een uit de zak te halen. Zoals wij gewend zijn moest er eerst weer een pakje uitgepakt zijn voordat de volgende aan de beurt was en dat deden ze keurig! Ieder kreeg wat lekkers, o.a. letters, chocoladegeld enz. De cadeautjes vielen allemaal in de smaak en iedereen was blij!

Voor Natalia was er een puzzel van 500 stukjes, voor Maria een archeologisch pakket dat ze uit moest bikken om dan 7 stukken te vinden, botten van eenĀ dinosaurus. Betsaida kreeg een boek, Nick een mix van Bacardi en Cola, Elsa houten tulpen en tulpenbollen… En verder nog een aantal kleine cadeautjes voor de kinderen.

Het was een hele gezellige middag en Maria kon niet wachten tot ze kon beginnen met haar klus. Ook Natalia kwam helpen. Ingespannen waren ze bezig, Maria met het gereedschap dat bij het pakket zat, een veiligheids(zwem)brilletje op en haar tong uit haar mond (heeft ze van oma) en Natalia met een vork en een groteĀ zonnebrilĀ op. De steentjes sprongen overal naartoe dus die brillen waren wel nodig.

Ook heb ik nog een Sinterklaasverhaal voorgelezen dat ik HIER gevonden had, ze zaten met spanning te luisteren en dat het verhaal zich in de zomer in Spanje afspeelde was wel heel bijzonder… waar zou die Sint nou toch wonen?

We hebben heerlijk gegeten en na het eten gingen wij weer op huis aan! Een geslaagde avond… misschien de laatste keer geweest…

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

23 gedachten over “Sinterklaas gevierd…

 1. Plato

  Per ongeluk reageerde ik bij fotochallenge op dit stuk. Ik weet al weer waarom. Ik ging eerst dat verhaal bij Marjolijn lezen. Dat vond ik zo leuk dat ik daarna niet oplette en verkeerd klikte vanwege die foto. Nu snap ik het. Jij ook?

  Like

 2. Mirjam Kakelbont

  Je hebt er werk van gemaakt, Trees, niet alleen van sinterklaasavond, maar ook van de fotoreportage! De brillen foto: super.
  Wie weet vier je het volgend jaar weer. Sinterklaas is op de een of andere manier toch moeilijk uit te roeien. Het blijft in meerdere opzichten een gezellig avondje.
  Fijn dat jullie ervan genoten hebben.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Dankje Mirjam, ja het was echt weer leuk!
   En wie weet… zeg nooit nooit… en we kunnen niet in de toekomst kijken, vieren we het volgend jaar toch weer…

   Like

 3. Dieneke

  Ik vind het zo apart dat de dametjes nog zo echt ‘geloven’,maakt het toch extra leuk.Zo’n archeologisch pakket heeft knul ook gekregen die is totaal idolaat van dinosaurussen.

  Like

  1. Trees Berichtauteur

   Je hebt gelijk hoor Dieneke… hoewel we wel een beetje twijfel op die snoetjes zagen hoor…
   Dat pakket voor Maria was een schot in de roos… Ze had vandaag vrij dus ik ben benieuwd hoe ver ze is gekomen. Morgen eens even bellen.

   Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s