Feestboten…

Vaak zien we vanaf ons balkon de feestboten vertrekken vanuit de haven… Volgepakt met allerlei soorten vakantiegangers gaan ze allemaal een andere kant op en hopen dan dolfijnen te spotten en er in ieder geval een gezellige dag van te maken voor hun gasten!

Er zijn er verschillende, catamarans, grote oud lijkende zeilschepen, een soort piratenschip. Voor ieder wat wils. Er wordt van alles georganiseerd, vaak is er levende muziek aan boord, de lunch is verzorgd, men stopt op verschillende plekken zodat mensen kunnen zwemmen en uiteraard vloeit de sangria er rijkelijk…

Aan het eind van de dag komen ze dan weer terug en dan kunnen we ze niet alleen zien, maar ook vaak horen… Keiharde muziek komt er dan over het water onze kant op, die mensen die op zo’n boot zitten moeten wel horendol worden.

Soms, als het heel erg is, kijken wij elkaar aan, schudden onze grijze hoofdjes en zeggen tegen elkaar: “Wat hebben we het toch heerlijk hier, dat we dat allemaal niet meer mee hoeven te maken, pffff… Je moet er toch niet aan denken daarop te moeten zitten…”

Gelukkig is het maar een paar minuten en als ze eenmaal de haven binnenlopen horen we het niet meer, ach, we moeten maar zo denken, ieder zijn meug…

Advertenties

9 gedachten over “Feestboten…

 1. platoonline

  Het belangrijkste is dat je de mogelijkheid hebt je aan dat lawaai te onttrekken. Ieder zijn meug ten spijt. Ik haat lawaai. En dan moet ik twee dagen per week reizen. Wel eens het lawaai in een coupe gehoord? Zelfs de beste oorstoppers zijn niet toereikend.

  Like

 2. geesjesgedachten

  Afegelopen september zag ik deze boten voor het eerst op Kreta. Ik baalde behoorlijk, je kunt je zelf niet meer verstaan dan. BLEH!

  Like

 3. Dieneke

  Ooit zijn wij (Ketelbinkie 1 wilde zo graag)ook eens meegeweest (Tenerife) we hebben inderdaad dolfijnen gezien.We zaten er met Engelsen op, die hebben we ook niet gezien.Die lagen ergens in het vooronder,zeeziek of dronken in ieder geval buiten westen.Dus we hadden al met al het rijk alleen en veel eten!Maar gauw zullen we het niet meer doen,we gaan wel naar Zeeland op ’t bootje.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s