Blogpauze…

Omdat ik nog heel veel andere dingen te doen heb in huis, kasten en laden opruimen etc., maar ook op de computer, heb ik besloten een blogpauze in te lassen.Â

Voor de webbies onder jullie 😉…in ieder geval tot na de migratie!

Ik wil nog steeds van onze cruisevakantie in 2010 een mooi fotoalbum maken voor Nick en Diana. Ook hoop ik eraan toe te komen om voor Maria en Natalia een fotoalbum te maken of misschien toch wel een DVD van de foto’s en filmpjes die ik tijdens de vakantie gemaakt heb. Dat alles kost veel tijd en ik moet me dan ook goed kunnen concentreren.

In ieder geval zal ik zelf niet bloggen en waarschijnlijk ook niet of nauwelijks bij anderen reageren, dus ook even niet aan de opdrachten mee doen… Dat wordt dus echt wel even afkicken…maar vergeet mij niet want ik kom terug!

25 gedachten over “Blogpauze…

  1. Jij hebt je log terug of ………………..????
    Sorry dat ik het niet liet weten van mijn voorlopige punt.nl maar kon niet op je weblog hxe9 😉

    Leuk dat je ff langs kwam
    Ik kan nog niet op mijn log maar miss ooit komt dat goed hihi

    Fijne dag
    Grt en knuff Mariet.

    Like

  2. Nou succes met het maken van albums, zelf maak ik ze meestal in de winter.Maar ja als jij weer naar het winterzonnetje gaat is het handiger het hier te doen enne succes met opruimen.tot ziens dan maar.

    Like

  3. Mijn vent is wel heel handig maar die heeft er allemaal geen zin meer in… 41 jaar hard gewerkt in de bouw, hij vindt het nu allemaal wel best…

    Like

  4. Ik ken iemand met een gigahoeveelheid schoenen en laarzen, zij zou zo maar de zalandoreclame kunnen vullen, zij heeft zelfs ook een trap maar wat heeft zij?
    Een kamer…. kids het huis uit, dus ruimte zat… en dat ben ik niet voor alle duidelijkheid 😉

    Like

  5. Dit is ook nieuw voor mij.
    Wij hebben zo’n rechtopstaande schoenenkast met kanteldeurtjes. Op elke schuine plank passen twee paar (normale) schoenen.

    Like

  6. Je begrijpt ’t is voor mij oude koek, want ja in de botenwereld is het heel normaal.Alle hoekjes en gaatjes hebben een praktische bestemming.Aan laadjes geen gebrek,zelf de prullebak is ‘zeevast’.En om te voorkomen dat al die laadjes spontaan open en dicht schuiven zitten er hele handige slotjes op.’plintlades’zoals Hanneke ze noemt hebben we ook, onder de banken.

    Like

  7. eerste keer dat ik dat zie wel handig vindt ik
    Ik heb zit banken met daar onder opberg ruimte super handig kan nooit genoeg op berg ruimte hebben vindt ik
    leuk te zien dat dit bestaat
    groetjes antony

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!