Drukke maar leuke week…

Vorige week Maandag waren we alweer bijtijds op…en rond 11 uur ben ik met Maria en Natalia naar het Avonturenpark gegaan, leek me leuk om ze daar eens lekker samen te zien spelen. Het was heel geslaagd, ze waren elkaar af en toe kwijt, maar kregen gewoon allebei aanspraak aan andere kinderen dus ze vermaakten zich prima. Rond 4 uur gingen we nog even naar de buitenspeelplaats…grote springkussens en allerlei speeltoestellen, maar we waaiden zowat uit ons hemd en gingen al snel lekker naar huis.

Nick was met mijn fiets naar Deurne geweest en had een en ander aan Nederlandse etenswaren gekocht om mee terug te nemen. Rookworsten, leverpastei enz. ’s Avonds heb ik wentelteefjes voor ze gebakken…altijd goed en tenslotte is het vakantie!

Op dinsdag was het mooi weer. De meiden hebben zich met hun Nintendo’s vermaakt en Nick ging nog even naar het tuincentrum voor wat bloembollen.  ’s Middags zijn we met de Capri met zijn allen naar de ijssalon geweest! Heerlijk zelfgemaakt ijs en de meiden kregen er geen genoeg van! Daarna werden de koffertjes gepakt voor de terugreis van Nick en Maria. ’s Avonds aten we snack… Hollandse kroketten, kaassoufflé’s, Nick is er dol op en wij ook…

Woensdagochtend waren we op tijd op, maar we konden lekker rustig aan doen. Tegen half 11 vertrokken we naar Eindhoven Airport. Nico bleef thuis, hij ging in huis aan de slag, stofzuigen, dweilen etc. Nadat we Nick en Maria afgezet hadden namen we afscheid, ging gelukkig goed, en reden we terug naar Deurne waar we nog wat boodschapjes gedaan hebben. De dag verliep verder rustig en ’s avonds kregen we een telefoontje dat de reizigers weer veilig waren aangeland op Gran Canaria en thuis bij vrouw, mama en zusje!

Op donderdag zijn we ’s middags naar Trollenland geweest, Natalia had al snel een vriendinnetje en had het heel erg naar haar zin. Patatjes en kipnuggets gegeten en een ijsje toe (wat uiteindelijk niet smaakte en daar had ze nog gelijk in ook, het was muf).

Op vrijdag ging ze met Opa naar Het Meerdal om te zwemmen…Ze vertrokken om 10 uur en om 18.00 uur rolden ze weer doodmoe binnen. Ik had de dag voor mezelf, lekker naar de kapper en mijn buurvrouw Barbara geholpen met haar weblog. Daarna nog thee gedronken met Frans, mijn Stippelmaatje en een en ander besproken over een nieuw item op De Stippel.
Natalia wilde wel helpen met pannenkoeken bakken…wat at ze weer lekker!

Zaterdag was een rustige dag, nog even boodschapjes gedaan en meteen geslaagd voor kleine cadeautjes voor Maria en Betsaida. ’s Middags heeft ze een DVD gekeken en we zijn begonnen met de Nederlandse les. Ze is leergierig, vind het allemaal leuk, ik moest haar zelfs een beetje afremmen. Het is beter dat ze xe9xe9n en ander langzaam in zich opneemt en leert. Te veel in xe9xe9n keer is niet goed.

Op zondag kwam Diana, ze was er rond half 12. Natalia kreeg nog een mooi shirtje van Diana en natuurlijk alle aandacht die ze maar kon wensen. Ze heeft mooie tekeningen gemaakt van onze auto’s. De Capri voor Opa, de 206CC voor Diana en voor mij een Panda. We hebben het zakgeldspel gespeeld en zijn lekker binnen gebleven want het was de hele dag huilen met de pet op…wat een regen! ’s Middags heeft ze met Diana in haar kamer nog een DVD gekeken, “Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi”. We hebben lekker gegeten en toen werd er nog een Hello Kitty filmpje bekeken.

Vandaag, maandag, hebben we lekker rustig aan gedaan. Natalia had lekker geslapen en het was prachtig weer. Diana en Nico zijn samen een eindje gaan fietsen en Natalia en ik bleven thuis. ’s Middags zijn we met de Capri een stukje gaan rijden en op een terras hebben we een lekker ijsje genomen. Thuisgekomen hebben we nog even in de zon gezeten en toen werd het donkerder en donkerder en toen gingen we Diana naar de auto brengen. Het regende een heel klein beetje maar het zette niet door… Diana gedag zeggen was een beetje moeilijk maar ja, ze moest toch echt weer naar huis.

Ze was een beetje zenuwachtig want morgen, dinsdag. mag ze ‘paardrijden’ op een paardje van Willy, een van onze buren! Ze heeft haar kleding al uitgezocht en klaargelegd…ze vindt het heel spannend!

Weer een week om…wordt vervolgd…!

Advertenties

17 gedachten over “Drukke maar leuke week…

 1. Trees

  Er is hier voldoende zon, dus als ik een beetje meesmokkel merken ze er niks van 😉

  Leuk om alvast te weten, hopelijk treffen we Brigitte dan ook als we gaan!

  Like

 2. ?Melody?

  Precies dat zei ik, gamma, de zon hier doet al heel erg zijn best maar iets warmer zou ik ook niet vervelend vinden 😉

  ps….. Diana…. en mam dus ook, wisten jullie al dat Brigitte Heitzer in Miss Saigon gaat spelen? Die jongedame die ook Evita was etc…. Zij heeft de rol van Ellen, de amerikaanse vrouw van Chris…. ben nu al heel benieuwd naar het duet tussen haar en Kim. ” En weer.. ”

  Like

 3. Dieneke

  Beetje hogere temperaturen bij ‘onze’ zon zijn wel welkom.Die binkie is toch wel een hond?lijkt wel een kat zo verzot op de zon.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s