Gezin (bijna) compleet…

Afgelopen zaterdag kwamen Nick en Natalia naar Nederland en we hebben ze opgehaald van vliegveld Eindhoven. Maria was wel een beetje zenuwachtig en toen het vliegtuig geland was zijn we weer meteen naar binnen gegaan om ze op te wachten.

Binky verjaardagWat een weerzien, Maria was heel blij, zoals al weergegeven in het limerick-logje, en papa en Natalia natuurlijk ook. Nick reed terug naar huis waar we eerst lekkere witte bolletjes hebben gegeten met filet-americain. De meiden met chocoladevlokken… Na een klein uurtje kwam Nico thuis. Hij was gaan fietsen maar omdat het weer veel mooier was als voorspeld heeft hij een langere rit gemaakt.

De meiden hadden elkaar heel wat te vertellen en ze vermaakten zich prima. ’s Avonds hebben we nasi gegeten en de meiden hebben in bed nog een DVD gekeken, lekker knus saampies.

De volgende dag, zondag, was het prachtig weer en hebben we de lounge-set weer klaargezet. Diana kwam natuurlijk ook, ze was lekker vroeg. Nick en Natalia hadden haar voor het laatst in februari gezien dus het was weer een geknuffel van ik weet niet wat. We gingen de verjaardag van Binky vieren. We hadden de plant die naast zijn mandje stond versierd! De meiden vonden het helemaal geweldig. Het taartje was erg lekker (ik had het de avond ervoor nog gemaakt, want we waren het bijna vergeten) en we hebben met ze gezongen voor Bink waarbij Nick en Diana heel erg moesten lachen, want ja… wie is er nou zo gek om een hondenverjaardag te vieren en er dan ook nog bij te gaan zingen…? Nou, wij dus!
Diana had voor allebei een tas meegenomen met cadeautjes erin, dus ze waren door het dolle! Ze werden weer eens ouderwets verwend!

StepDiana had ook nog een oude step van Gaby meegenomen, ze konden dus allebei steppen. Maar Natalia wilde graag op de nieuwe en Maria natuurlijk ook. Ik weet niet eens wie er op het idee kwam hem een beetje op te knappen maar zo gezegd, zo gedaan. Een spuitbus zilver uit de schuur gehaald en Nick ging aan de slag. Eerst alleen het verroeste frame, maar later heeft hij hem maar helemaal gedaan. De verf was in 5 minuten droog, dus ze kon steppen. De wieltjes nog apart gedaan en nadat ze hem had versierd met wat stickers had ze een zo goed als nieuwe step en was er heel blij mee!

???????????????????????????????Rond 1 uur kwam onze vriendin Adrie met haar zoon Patrick naar ons toe. Patrick had Nick al een hele tijd niet meer gezien en het was dus heel gezellig. We kregen alleen erg veel last van wespen…ze hadden eindelijk hun langverloren familielid weer gevonden, dus was het logisch…

We hebben weer heel erg gelachen, en iedereen die Adrie kent weet dat ze dat heel graag doet. Het was een hele gezellige middag. Tegen 5 uur vertrokken ze weer en wij gingen de tafel in orde maken om te gaan fonduen.

De kleine parasol werd in gebruik genomen om als een soort windscherm te dienen en de kleine vleermuis, die daarin woont, bleef zowaar zitten zodat we hem allemaal eens konden bewonderen en ik foto’s kon maken. Toen vloog hij weg, zoals altijd.

Vakantie Maria 201113Ongelofelijk dat we buiten konden zitten, hoewel we wel een party-tent mochten gebruiken van Frans, onze buurman. Dat was achteraf ook wel nodig want helemaal vrij van regen bleven we niet… Het was heerlijk ons gezinnetje weer (bijna) bij elkaar te hebben en we hebben ervan genoten.

Diana ging ’s avonds weer naar huis dus er werd weer wat afgeknuffeld. Want voor ze Maria en Nick weer ziet gaan er wel weer een paar maandjes overheen.

En Binky? Die was helemaal bekaf van alle drukte, hij dacht vast dat die visite allemaal voor hem was…

Wordt vervolgd…

Advertenties

12 gedachten over “Gezin (bijna) compleet…

  1. Diana

    Nou die foto van Pa, Nick en Maria aan tafel buiten mag je er wel uit halen… Pa staat er niet echt leuk op, Nick kijkt boos en Maria dan…. hahaha! KUS!

    Like

  2. mijn gedachten

    Ondanks dat de temperaturen soms gelijk zijn wil ik nu toch wel heel graag op Kreta zijn hoor. Lekker in mijn velletje zitten (die ietsje te nauw wordt, pff) is ook erg belangrijk voor me Trees.

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s