Water en regen…

glijbaanGisteren was het een waterdagje voor Maria. Samen met Opa weer naar Het Meerdal en de hele dag zwemmen. Ze moet echt op een stoel gezet worden zo tussendoor om wat te drinken en te eten want eigenlijk gunt ze zichzelf daar geen tijd voor. Genoten heeft ze!

Ze staat niet op deze foto hoor…

Vandaag was het warm, toch zijn we even met de auto weggeweest, naar de apotheek, brillenwinkel en wat andere klusjes. Daarna een bezoekje gebracht aan Hanny en Jan waar ze ook nog 3 kleine cadeautjes kreeg. Wat een verwennerij, er was o.a. stoepkrijt bij en dat heeft ze meteen gebruikt om een paar tekeningen te maken.

RegenGelukkig voor hun ging het eind van de dag regenen zodat hun straatje inmiddels wel weer schoongespoeld zal zijn. En die regen vond Maria weer helemaal geweldig. Op Gran Canaria regent het natuurlijk niet zoveel dus ze wilde er blijkbaar van genieten. Opeens gingen de slippers weer aan en haalde ze een paraplu uit de hal waar ze mee buiten ging lopen. Later nog met Opa Binky uitgelaten in de regen en ze ging met paraplu en al achterop de fiets.

Na het douchen en het eten ging het harder regenen, maar ze wilde zo graag nog even naar buiten, dus daar ging ze in haar badjas de regen in… Dansend ging ze over de straat, ze voerde haar eigen regendans uit…dus er komt vast nog veel meer.

Nu ligt ze in bed met Harry Potter, nog 8 pagina’s en het boek, deel 3, is uit. Nick neemt zaterdag deel 4 in het Spaans voor haar mee. Ik heb het zelf ook maar natuurlijk in het Nederlands en dat is voor haar toch nog te moeilijk.

Morgen weer een nieuwe dag…dan is ze al 2 weken bij ons, de tijd vliegt…

Advertenties

10 gedachten over “Water en regen…

  1. Diana

    Grappig is dat toch, altijd als het hier regent en ze hier zijn, vinden ze dat helemaal niet erg, maar lekker en leuk! En wij maar klagen, hahaha! Vandaag als het goed is weer beter met het weer en morgen hebben Nick en Natalia misschien ook mazzel dat ze aankomen met regen, hahaha! KUS!

    Like

  2. ?Melody?

    Tja ach, veel mensen zetten leden van een koningshuis dan wel op een (te hoog) voetstuk maar t zijn en blijven ook mensen, net als wij, en ook onder hen zijn er vreemdgangers, ook zij moeten jeweetwellen en hun jeweetwel afvegen, al zullen zij niet het grijze schuurpapier van de supermarkt gebruiken vermoedelijk 😉

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s