Laken-vouw-lesje…

Vanavond kreeg ik van een vriendin een video toegestuurd. Er werd in uitgelegd hoe je hoeslakens het beste kunt opvouwen zodat ze goed plat en dus netjes in de kast komen te liggen.

Dus…ik bekijk dat videootje…en ik denk…huh…dat heb ik al eens gezien…en ik denk weer, huh…ik ken die vrouw… Wat een rare gewaarwording was dat…

De vrouw op de video is Jill Cooper, de moeder van Tawra Jean Kellam Cooper... een vroegere klasgenoot van Nick op Wichita High School in Whichita, Kansas, USA. Hij heeft het schooljaar 1989-1990 in Amerika als exchange student op High School gezeten en gewoond in een gastgezin. Hij ging veel om met Tawra en haar broer David.

Met Tawra hebben we, op wat tussenpozen na, altijd contact gehouden.

Ze heeft een website die heet Living On A Dime. Dit naar aanleiding van het feit dat ze behoorlijk in de schulden zat en er dolgraag uit wilde komen! Ze ging dus zo zuinig mogelijk leven en allerlei tips verzamelen om dit ten uitvoer te brengen.

Ook haar moeder helpt haar daarbij. Ze hebben de site ook uitgebreid met allerlei huishoudelijke handigheidjes, vandaar dit filmpje.

Is het geen kleine wereld dat dit filmpje de hele wereld overgaat en in dit geval via via toch bij mij terecht komt…???

 

Advertenties

31 gedachten over “Laken-vouw-lesje…

 1. Ardy

  GEWELDIG IDEE ZEG!! Bij mij liggen ze ook altijd “gemoffeld” in de kast maar nu weet ik hoe het MOET!!! Dank je nicht!! smuffelsssssssssssssss

  Like

 2. joke

  hallo Trees Nico enBinky een heel gezond 2011 ik heb geprobeerd of ik je op skype kon krijgen maar helaas doe ik het zo.de druke tijd gelukig weer voor bij ik heb nu een paar dagen nodig om bij te komen, je bent het niet meer gewend. zo als ik las op facebook hebben jullie ook met zen tweeen gezeten dat is wel heerlijk . ik wens Nico een goede reis, en jij volgende week ook. liefs van ons Leen en Jokexx.

  Like

 3. Teresa

  Hoi Jel,
  Was super gezellig en we hadden echt mooi weer!
  Diana is heel goed geslaagd! Eindelijk voor zwarte laarzen en een mooie leren tas van het merk Liebeskind, voor het grootste deel ons cadeau voor haar verjaardag.
  Tot bels!
  X terug

  Like

 4. thisismejel@hotmail.com

  Lieve TT, Nico en Diana,

  Een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2011!! En zo te lezen hebben jullie je prima vermaakt. Bij ons is het ook schappelijk gebleven hoor;-) gelukkig niet te veel drank…hahaha.

  En hoe was het shoppen vandaag? Goed geslaagd?

  X

  Like

 5. Trees

  Voor jou ook een heel gezellig en creatief 2011!
  We hebben idd heerlijke dagen gehad en ook nu nog steeds lekker relaxed! Morgen wordt vast gezellig, de zon komt en misschien gaan we wel naar Den Bosch. Moet eigenlijk nog leuker zijn dan Eindhoven… we zullen het zien…

  Like

 6. Trees

  Haha, zal het even veranderen… Als kommer positief is bedoeld in dat gezegde ‘kommer en kwel’ is het nog niet zo erg gelukkig…
  Ook wens ik jou een lekker 2011! 😉

  Like

 7. Carla

  Allereerst…de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!!
  Jullie zijn de dagen dus ook gezellig door gekomen lees ik al.
  Nu op naar een gloed nieuw jaar…waarin we gaan zien wat dat gaat brengen.

  Nou meis…hoop dat je weer een beetje de deur uit kunt daar…en voor morgen..vxe9xe9l plezier!!

  liefs Carla.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s