Meidenweekend…

Mijn laatste hele weekend op GC is voorbij! Natuurlijk wilden we nog even van de meiden genieten en aangezien het heel goed gaat om ze met zijn tweetjes te logeren te hebben gingen we ze vrijdagmiddag uit school halen. Koffertjes hadden we al opgehaald bij het werk van Nick en Elsa. Het was prachtig weer dus konden ze nog lekker even zwemmen. Maria had nog maar een klein beetje huiswerk en dat wilde ze ook meteen afmaken zodat ze lekker helemaal vrij zou zijn. Dus nadat ze klaar was gingen we lekker naar beneden.

Natuurlijk werden er weer pannenkoeken gebakken die ze na het douchen hebben gegeten. Een kleine mini-ijshoorntje toe en ze waren klaar voor de film. Het werd 'De Schaakkoningin'. Eigenlijk nog best een leerzame film ook.

Wknd 27-28.3.2011

Zaterdagochtend gingen ze sporten met Anna in het sportzaaltje beneden en daarna met opa naar het strand. Ze hebben weer genoten, het was erg druk met Spanjaarden en dus met kinderen. Ze hebben heerlijk kunnen spelen en zwemmen, waarbij de 2 kleine luchtbedjes die ze van Anna kregen goed van pas kwamen.

Rond 15.00 uur kwamen ze terug en hebben ze lekker patatjes gegeten. Na het douchen gingen we naar Maspalomas, het was rond 18.00 uur! We hadden ze een avondje 'Holiday World' beloofd. Een soort kermis met een reuzenrad en allerlei leuke attracties.

Het was erg druk op de weg ernaartoe, we dachten eigenlijk dat er een ongeluk gebeurd was. Dus we keerden om en namen een afslag eerder. Nou, dat was hetzelfde liedje en onderweg kwamen we allemaal mensen tegen die gekleed waren voor het carnaval. 
Juist deze dag bleek het drukbezochte carnaval in Maspalomas te zijn, we konden niet eens bij het centrum in de buurt komen, geen parkeerplaats te vinden. Een politieman die het verkeer aan het regelen was stond met zijn armen in de lucht te gebaren dat hij het ook niet meer wist toen ik vroeg waar we konden parkeren.

Toen weigerde ook nog het autoraam…kreeg het niet meer dicht, tjonge jonge al die computergestuurde dingen…dat is ook niet alles… Dus nu konden we sowieso nergens meer gaan parkeren. Dus, jammer natuurlijk, maar we gingen terug naar PR. 
Natalia stelde voor om dan naar de laatste midgetgolfbaan, die we nog niet hadden gehad, te gaan. Goed plan natuurlijk, naar huis gaan zonder iets leuks te hebben ondernomen was ook niet leuk. Nico zette ons af en ging zelf naar huis om te kijken of hij het raam kon repareren.

Ze gingen aardig gelijk op met midgetgolfen en Maria won uiteindelijk met 87 punten, Natalia had er 86. Het verschil wordt steeds kleiner… Toen we naar huis wandelden hebben we nog een ijstaart meegenomen, dus we hadden nog een heerlijk toetje, uiteraard met slagroom. Na een korte dvd waren ze zo weer in slaap…

Wknd 27-28.3 (31)

Op zondag moest er eerst gekaart worden, pesten natuurlijk. Ze krijgen er nooit genoeg van. Later gingen ze weer sporten beneden. We bleven bij het zwembad en ze hebben heerlijk gezwommen. Ik vind de watertemperatuur eindelijk weer geschikt om te zwemmen. Ze vonden het prachtig dat Oma ook mee het water in ging, het was heerlijk! Na het douchen om 5 uur wandelden we naar het centrum voor een etentje bij de buffetchinees. We hadden net een tafel toen Nick en Elsa ook binnenkwamen.
Het eten was weer heel gevarieerd en lekker. Natalia ging haar kipstukjes met stokjes eten…het ging niet helemaal goed en per ongeluk hadden we een superfoto…

Het was een heerlijk weekend. Het afscheid een beetje emotioneel, het duurt toch weer 3 maanden voor ik ze weer zie, in de zomervakantie want dan komen ze weer om en om naar Holland. Maar de tijd gaat snel genoeg…

Nog een paar dagen en mijn overwinterperiode is alweer voorbij…hopelijk wordt het een mooie zomer in Holland…we hebben alweer allerlei plannen!

Advertenties

14 gedachten over “Meidenweekend…

 1. Truus

  Pannenkoeken, patat, ijs, de chinees… Ze zullen weer moeten wennen aan ‘normaal’ eten. 😉
  Jullie hebben in ieder geval genoten van dit (voorlopig) laatste weekend samen. 🙂

  Like

 2. wil

  Hey,trees het zit er weer op maar geniet nog van jou twee dametjes ze zijn zo groot en ik weet het hoor, maar deze leeftijd is zo leuk.

  Like

 3. Trees

  Hé Arthur, nou ja je hebt wel een beetje gelijk, want het staat er niet in he… 😉
  Maar je kent Nico, hij kan heel veel, maar heeft niet veel verstand van auto’s en zeker niet van computergestuurde auto’s…
  Hij heeft het wel voor elkaar dat het weer helemaal dicht is, maar het mag dus niet gebruikt worden en als hij terug is in Holland brengt Nick de auto naar de garage voor een servicebeurt en laat hij gelijk het raam en het slot van een zijdeur nakijken en repareren…
  Dank voor je reactie!

  Like

 4. arthur@kessler.nl

  Ik zal wel een man zijn met een aparte vraag,
  maar in het hele verhaal kom ik er niet achter
  of Nico het raam heeft kunnen maken….. haha.
  Groetjes!
  Arthur

  Like

 5. corry dijkstra

  hallo trees leuk om je weblog te lezen en warempel toen je met de meiden op stap ging gaat het weer een beetje mis dat was al met het carneval in Arguineguin en nu kon je niet bij World. Ik weet al wat ik vorige keer fout gedaan hebt,ik ben vergeten op plaatsen te klicken ha ha ik kom er wel achter hoor. Ik kan me voorstellen dat het afscheid van je kleinkinderen wel een beetje verdrietig is maar daar staat tegenover dat je mooie dochter Diana weer in de buurt hebt. Ja die optie voor januari is wel wat vroeg en want moeten we in februari weer naar het koude kikkerlandje, dan is maart wel beter ook dan is de zee iets warmer. Moeilijk om nu te zeggen wat we moeten dcen. we spreken daar nog wel even over. Jan is vandaag bij de dokter geweest en krijgt nu een on derzoek voor zijn been zijn voeten zijn ook gevoelloos Wij hebben een vrouwelijke dokter en zij wil eerst zelf kijken wat er aan schort. Wij hebben in de tuin gewerkt dus zeg maar tegen Nico dat ik nog geen sudokus gemaakt hebt. heel veel groetjes en goede reis jan en corry

  Like

 6. Diana

  Oh dat ziet erg weer super gezellig uit met de meiden!! Joh voor je het weet zijn ze voor vakantie in Holland, de tijd vliegt toch voorbij! Dikke kus en tot héél snel Moedertje!! KUS!

  Like

 7. thisismejel@hotmail.com

  Ha TT en Nico,

  Momenteel zit ik met Hilda op de bank je blog te lezen en zeg nu kan jij een keer reageren, maar OHHHH nee daar begint ze niet aan:-) hihihi.

  Dus bij deze namens Hilda en mij de groeten en geniet van het zonnetje hier is het nl. berekoud!!

  Grt van ons allemaal

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s