Schrik op schrik…

Vorige week woensdag werden we opgeschrikt door een telefoontje van Nick. Hij was onderweg naar het ziekenhuis achter 2 ambulances aan. Elsa had ’s morgens onderweg naar de school van de kinderen een vrachtwagen achterop de auto gehad.

Door het gestuntel van een ander die haar eigenlijk voorrang moest verlenen maar dat niet deed, moest ze op de rem en de vrachtwagen die achter haar reed zat veel te dicht op haar auto dus dat was boem…

De bestuurder van de auto die het allemaal veroorzaakte zag het gebeuren maar reed door… Elsa was woest en heel erg geschrokken. Ze belde Nick, die vlakbij werkte, en die kwam meteen naar ze toe. Toen hij er eenmaal was stortte ze in…

Hij heeft de politie en de ambulance gebeld. Elsa had last van haar nek en Betsaida had last van haar nek en rug. Maria had hoofdpijn en pijn in haar nek en Natalia had helemaal niks. Ze werden nagekeken door het ambulancepersoneel en vervoerd naar het medisch centrum in Vecindario. Maar omdat het een verkeersongeval betrof moesten er toch foto’s worden gemaakt in een ziekenhuis.  

Clinica Roca

Ze waren naar Clinica Roca in San Agustin gebracht, eigenlijk een privékliniek. We zijn ook meteen naar het ziekenhuis gereden toen Nick het ons vertelde. Toen we aankwamen zaten ze nog te wachten, Elsa was al klaar en zat met een kraag om, Betsaida was binnen en Maria had ook een kraag om en zat te wachten op de dokter.

Nadat ze allemaal behandeld waren en er een afspraak was gemaakt voor de week erop mochten ze naar huis. Elsa heeft een whiplash dus dat is geen pretje. Het is te hopen dat het geen langdurige kwestie gaat worden. En Betsaida heeft erg last van haar rug. En ze hadden verder overal pijn. Nick was met zijn eigen auto, wel met een behoorlijke schade, maar nog rijdend, achter de ambulances aangereden en zo konden ze met zijn allen weer naar huis. Werken was er die dag niet meer bij voor hem, hij moest voor zijn zieke meiden zorgen.

Maria en Natalia gingen de volgende dag gewoon naar school en op vrijdag hebben wij ze opgehaald om bij ons te komen logeren zodat Nick en Elsa een rustig weekendje zouden hebben. Betsaida wilde toch nog uit op zaterdagavond maar belde om 2 uur ’s nachts Nick uit zijn bed omdat ze zich niet goed voelde en opgehaald wilde worden.

Het weekend met de meisjes was weer heel gezellig en Maria had gelukkig nergens last van. Zaterdag zijn ze met Opa naar het strand geweest en hebben ze een ijsje gegeten en ook nog illegaal gezwommen bij El Greco, een chique complex waar het zwembad verwarmd is. Heerlijk vonden ze het. We hebben ’s avonds patatjes en frikandellen gebakken en na een Dvdtje gekeken te hebben sliepen ze vrij vroeg. Bekaf van het strand natuurlijk!

Minigolf 27-2-2011 (5)

Op zondagochtend zijn we naar de midgetgolf in Puerto Rico gegaan waar ze weer goed hun best hebben gedaan. Daarna een McFlurrie bij MacDonald gegeten en toen nog een poosje het zwembad in. Na een paar uurtjes werd het te koud en na een warme douche en heerlijke wentelteefjes hebben we ze weer naar huis gebracht.

Na de controle van afgelopen woensdag is Maria beter verklaard maar Elsa en Betsaida krijgen allebei fysiotherapie en zullen helaas nog wel een tijdje last hebben. Maar achteraf zijn we blij dat het zo is afgelopen, het had allemaal veel erger kunnen zijn…

Advertenties

12 gedachten over “Schrik op schrik…

 1. Trees

  @Allemaal: Bedankt voor alle reacties!
  Het gaat weer redelijk goed hoewel Elsa en Betsaida nog steeds last hebben van hun nek. Ze krijgen nu fysiotherapie en hopelijk doet dat goed. Met Maria en Natalia gaat het prima, hebben nergens last van gelukkig!
  Voor wat betreft een eventuele nasleep, ja dat zal de tijd leren!

  Like

 2. Truus

  Jeetje, dat is schrikken Trees! 😦
  Ik wens ze van harte beterschap en hoop echt dat het goed komt want een whiplash kan erg lang duren.
  Woest en geschrokken, dat was ik ook jaren geleden toen iemand bijna bovenop me reed. Gelukkig gooide hij net op tijd zijn stuur om maar tikte toch nog de hoek van mijn achterbumper eraf.

  Like

 3. Carla

  Oef…da´s schrikken!!
  Een whiplash is geen pretje hoor, kan er over mee praten.
  Jaren geleden is er ook iemand bij ons achterop gereden, op dat moment zelf was ik de enige die geen last had.
  Maar de dag erna kon ik alleen nog maar recht vooruit kijken.
  Nu jaren later voel ik het nog steeds….die nek blijft een probleem geval.
  Laat haar maar rustig aan doen hoor.

  liefs Carla.

  Like

 4. thisismejel@hotmail.com

  Lieve TT,

  Dat is zeker even schrikken. En hopelijk zal het voor Elsa en Bethsaida meevallen. Wens ze beide maar beterschap namens ons.
  Bekend ziekenhuis hoor die foto is zeker speciaal voor Os en mij;-).

  Liefs Marielle

  Like

 5. Ondine

  Bah, wat vervelend!! En goed, dat ze allemaal zo zorgvuldig zijn nagekeken en gecontroleerd!!
  Heel veel sterkte en beterschap voor allemaal!
  Liefs,
  Ondine

  Like

 6. Jan en Ans

  Met al die narigheid,toch fijn dat jullie daar zijn.
  Gedeelde smart is halve smart.
  Wens ze maar beterschap!
  Groetjes van ons.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s