Bobo en Bobby…

Bobby+Bobo-framed
Bobo en Bobby zijn 2 beren-knuffels

Ze zijn nu ongeveer 8 jaar oud en zijn nog even mooi als toen ik ze kocht bij de Aldi. Ze waren niet goedkoop, ik wilde een duurzame knuffel voor allebei onze kleindochters en opeens lagen ze daar in een bak en was ik meteen weg van ze, precies wat ik zocht!

Ze moesten bij ons thuis blijven, zodat Maria en Natalia er bij ons mee zouden kunnen spelen, slapen en wat dan ook.

Bobo is de bruine, die is van Maria en Bobby is de witte, uiteraard van Natalia…
We woonden in Amstelveen toen ik ze kocht en ze hun naam gaf.

Toen Nick en Elsa met de kinderen weer terugverhuisden naar Gran Canaria zijn ze met ons tijdens een vakantie ook meeverhuisd naar Puerto Rico en hebben elk jaar een soort zomerslaap in onze studio als wij weer in Holland zijn.

Maria en Natialia vragen altijd naar ze als ze bij ons zijn en dan duikel ik ze op uit een koffer. Overdag zitten ze op de rugleuning van de bank te wachten tot ze naar bed gaan.
En ze slapen ook echt met ze! Kijk maar naar de foto die we vandaag na een dagje strand hebben genomen…ze liggen een dvd te kijken met de beren in hun armen.

Bobo en Bobby mee naar bed

Bobby is helaas zijn neus kwijt, deze is opgegeten door Simba toen wij er niet waren en de meiden ze zelf hadden opgezocht, maar daardoor denken we ook nog vaak aan hem. Maar verder zien ze er nog heel mooi uit, zijn ze heel zacht, hebben ze zelfs hun strik nog om en worden ze gewoon af en toe gewassen in de wasmachine.

Ik hoop dat de meiden nog lang naar ze vragen want dat betekent dan dat ze toch wel een soort waarde voor ze hebben gekregen in de loop der jaren…

 

16 gedachten over “Bobo en Bobby…

  1. Het maakt soms echt niet uit hoe ze eruit zien hoor…een lievelings knuffel blijft voor altijd.

    Wat liggen ze er lief bij!!

    Heb een leuk nieuwtje op mijn Blog staan!!

    liefs Carla.

    Like

  2. en wie zegt dat de Aldi geen goeie spullen heeft? Dit bewijst het maar weer!!! Heel aandoenlijk verhaal lieve nicht!!! Smuffelssssssssssssss

    Like

  3. Oh die foto, zelfs nog helemaal blauw bij haar oogje! Arme schat!! Geef haar maar een dikke knuffel van mij als je haar weer ziet Mam! En Maria natuurlijk ook!KUS!

    Like

  4. Och och wat een verhaal, wij hoorde het terwijl Diana hier was… Hopelijk wordt het weer als vanouds!!
    Diana komt donderdag weer gezellig een hapje eten:-).

    Hoe is het daar? Ik zag dat Adrie ook jullie kant op komt en Jan en Lia…. dat wordt een gezellige drukke bedoening:-).

    Dikke kus Marielle

    Like

  5. Dat is een nare ervaring. Gelukkig kan die jonge huid wel weer heel mooi herstellen. Maar de schrik is weer een ander verhaal!
    Sterkte ermee!

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!