Even buiten beeld…

Verkouden Ben even buiten beeld en dat heeft 2 redenen…

– Net terug in het zonnetje na een vlucht van bijna 5 uur gisteren heb ik nu een fikse verkoudheid te pakken… Ik was al aardig aan het 'molletjes' eten geslagen voor ik wegging, maar nu dus nog meer. 
Hoofdpijn, verkouden, rare keel, dus even geen zin… Nou ja "het gaat wel weer over voor ik een jongentje word" zei mijn oma altijd…

- Nog geen internet, het blijkt niet te mogen dat ik meteen normaal kan genieten van internet in eigen huis als ik weer op Gran Canaria aankom. Mijn nieuwe mobiele internet modempje was nog niet binnen. Maar…als het er eenmaal is, misschien nog een paar dagen, dan heb ik supersnel internet en zonder dat ik er zelf achteraan moet gaan. Nick heeft een extra abonnement genomen bij Movistar en omdat hij klant is van Telefonica (M + T zijn gefuseerd) krijgt hij meer voor minder geld als dat ik het zelf zou afsluiten.
Voor nog geen EUR 20,- per maand zit ik dus goed! Maar… nog even geduld. Ik behelp me nog even door boven bij de receptie te gaan zitten in ons appartementencomplex.

Ik wens iedereen een fijn weekend en hopelijk snel tot blogs, chats, mails etc…

14 gedachten over “Even buiten beeld…

  1. Hé meis, dat is niet leuk zo’n verkoudheid.
    Maar het aangename klimaat zal je wel helpen om er weer snel van verlost te zijn.
    Lekker in het zonnetje gaan zitten en uit de wind als het lukt, dan komt het weer helemaal goed.
    Beterschap…!!

    Like

Reacties... heel graag natuurlijk!