Windscherm…

We hebben een windscherm!

Er komen steeds meer veranderingen in het aanzicht van de ‘balconkantgevel’ van ons appartementencomplex. De veranderingen worden gedoogd want in de statuten van de ‘Communidad’, zeg maar de VVE, staat dat er zonder toestemming niets mag worden veranderd.

Maar sommige eigenaren hebben inmiddels hun balkon bij het appartementje getrokken, de schuifpui verwijderd en openslaande ramen laten monteren. Dat willen wij dus echt niet want dan hebben we geen ‘buiten’ meer. Anderen hebben een zonnescherm genomen en weer anderen, waaronder wij, een windscherm.

Meestal lieten we ’s avonds de grote parasol maar opstaan om de wind, als die er was, een beetje tegen te houden, maar uitzicht had ik dus niet meer. Het scherm is vorige week dinsdag de 7e december geplaatst en we hebben het elke avond in gebruik. Het is een scherm met een transparant raam erin dus we hebben nu gewoon uitzicht ’s avonds. Het is net of we een soort serre hebben, we zijn er echt heel blij mee. Zo kunnen we echt de hele avond buiten zitten!

Mooi he!

Advertenties

14 gedachten over “Windscherm…

 1. Dieneke

  Beetje boterig dus,wij hebben dat op de boot.Die plasic ramen mag je NOOIT!!met sop schoonmaken hoor dan worden ze onder invloed van de zon bruin en ondoorzichtig!gewoon water is prima.Onze bootkap staat er al 8 zomerseeisoenen op.Oh en altijd opgerold wegbergen anders krijg je knieken in je ‘ruit’.Geniet er maar van.

  Like

 2. Diana

  Ja het was een heel lief hondje! Als ik daar logeerde kwam Simba als hij wakker was gelijk op bed en maar springen van blijdschap! Heel veel sterkte allemaal! Dikke kus!

  Like

 3. Ardy Hendriks

  geen woorden voor………….
  ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg met jullie meeleef en wens iedereen veel sterkte!!!! xxxxx

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s