Palmitos park…

Het afgelopen weekend waren Maria en Natalia samen bij ons te logeren. Vrijdagmiddag hebben we ze uit school gehaald. Hoewel er geen zon was wilden ze toch even zwemmen. Voor Maria was het weer de eerste keer nadat het gips van haar arm was verwijderd.

Op zaterdag zijn we naar Palmitos Park geweest. Binky mocht een dagje bij Billy blijven. Hij kent haar zo goed, dat het geen enkel probleem was.

Het is een prachtig park met mooie natuur, vlindertuin, orchideeënkas en natuurlijk heel veel dieren en de daarbij behorende shows. Een paar jaar geleden tijdens de zomerbrand op Gran Canaria is er veel verbrand. Dieren kregen de vrijheid in de hoop dat ze het zouden overleven. Na een jaar ging het toen weer open en het is de moeite waard.

We zijn naar een papegaaienshow geweest, een roofvogelshow en de nieuwste attractie, de dolfijnenshow. We hebben allemaal genoten. Tussendoor lekker een patatje en een ijsje en we waren allemaal tevreden.

Thuisgekomen konden ze lekker nog weer even zwemmen. En zondag zijn ze met Opa naar het strand geweest. 's Middags kwamen Nick en Elsa ze weer ophalen. Die hadden echt voor het eerst hun nieuwe huis voor hun alleen want Betsaida was ook het weekend weg. Dus konden ze na al die drukke weken ook een beetje relaxen.

Foto's volgen nog maar één wil ik er graag alvast laten zien!

 

IMG_1444

Advertenties

14 gedachten over “Palmitos park…

 1. Carla

  Alsnof gefelciteerd met je verjaardag…gxf3h…60 mens je lijkt wel 50!!
  Steek dat compliment maar even in je zak…hahahah
  Fijn dat je het zo leuk gehad hebt.
  Op naar de volgende 60!!!

  liefs Carla

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s