Mijn logeerpartij…

Hallo, ik ben Binky…

Voordat mijn vrouwtje jullie gaat vervelen met haar verhalen over de cruise die ze gemaakt heeft met mijn baasje, mijn vriendinnetje Diana, de kleine baas Nick en zijn vrouwtje Elsa (ik hoorde haar zeggen dat ze daar binnenkort aan gaat beginnen) wil ik eerst eens even over mijn logeerpartij vertellen.

Omdat er geen hondjes mee mogen op zo’n cruiseschip, rare regel vind ik het hoor, niemand zou last van mij hebben hoor, hebben ze voor mij al een hele tijd geleden een logeeradres gezocht. Ik mocht dus logeren, ook een soort “op vakantie”, bij mijn vriendje Rakker, het zwarte hondje dat naast ons woont. Zijn baasje Piet en vrouwtje Lies zijn héle aardige mensen, gek op dieren en ze vinden mij geloof ik ook wel heel lief, dus dat was afgesproken.

Een paar dagen voordat mijn baasje en vrouwtje weg zouden gaan ben ik gaan ‘trainen’. Ik ging met Piet mee aan de lijn naar hun huis. Hij nam ook mijn eigen mandje mee en ik snapte er natuurlijk niks van…

Ik was wel eens in hun huis geweest hoor maar dan was ik nooit alleen en nu wel. Ik vond het een beetje raar allemaal en ik ben gewoon lekker gaan slapen. Lies had mijn mandje op de bank gezet en zo had ik mijn eigen plekje. Na 2.5 uur werd ik opgehaald door mijn baasje. Lies zette mij op de grond toen hij eraan kwam en toen heb ik snel even een piepklein plasje gedaan op het vloerkleed, blaf, blaf!

Normaal doe ik dat nooit hoor, ik kan heel lang wachten als het moet, maar er hing zo’n geurtje in huis van een lekker vrouwtjeshondje… De dag ervoor was Kyra geweest, de chihuahua van hun dochter, en die was loops..Mmmmm…Ik schrok er zelf van hoor, maar ik kon me even niet bedwingen.
Sorry Piet en Lies dat was een kleine vergissing, ik heb het daarna ook nooit meer gedaan he…en me goed gedragen, toch?

Zo ben ik 3x geweest om een beetje te wennen en het ging best goed. Donderdags aan het eind van de middag zouden ze vertrekken en in de loop van de middag werd er van alles overgebracht. Mijn bench met mand voor de nacht, mijn kleine mandje, mijn eten en lekkertjes, mijn transporttas en mijn draagtas. Het leek wel een verhuizing zeg. Mijn baasje en vrouwtje hebben me gebracht en ik heb ze ook echt weg zien gaan. Dat is heel belangrijk voor mij want als ik dat niet zie, dat heb ik met Diana ook altijd, dan ga ik zoeken…want ik slaap zoveel dat ik niet alles hoor wat er gezegd word…Maar kusjes krijgen ze dan niet hoor, ja zeg…mij alleen laten en dan nog gezoend willen worden, ja daaaaaag!

Ze hadden wel afgesproken dat ze af en toe zouden smsen maar ze wilden niet weten hoe het met mij ging. Snap je dat nou? Het leek alsof het ze niet interesseerde…Maar dat was niet zo hoor. Ik hoorde dat ze het gewoon niet wilden weten als het NIET goed zou gaan, maar Piet en Lies mogen niet jokken dus dan maar beter helemaal niks weten.

Bink bij Piet en Lies tijdens Cruise

Ik heb het prima naar mijn zin gehad. Ik ben nogal verwend thuis moet je weten, krijg mijn eten op de bank op een dekentje en de baas geeft me heel vaak wat lekkers. Nou, Lies wist het allemaal precies hoor en ook bij hun mocht ik lekker op de bank.
Ik hoorde Lies zeggen tegen mijn baasje en vrouwtje dat ik al die 10 dagen op de bank heb gewoond. Blaf, blaf, nou, dat is niet helemaal waar hoor. ’s Nachts ging ik gewoon in mijn bench slapen en ik mocht ook vaak mee naar buiten. Maar ja, als we weer binnen waren, en we waren veel binnen want het was verschrikkelijk heet, lag ik lekker op de bank tegen Lies aan te knorren…

Bink bij Piet en Lies tijdens Cruise (2)

En ze maakte gewoon een buffetje voor me, hartstikke luxe hoor. Net zoals de anderen op het cruiseschip hadden blaf, blaf… 3 hoopjes met koekjes en een groter hoopje met gewone brokjes…en mijn waterbakje natuurlijk.

Lies heeft ook een dagboekje geschreven en daar staat iedere dag dat ik goed heb gegeten, gedronken, geslapen en de rest heb gedaan!

Het was ook heel fijn voor ze dat ik er was want hun rode kater van 18 jaar hebben ze op die maandag in laten slapen, dus ik was een mooie afleiding ook nog.

Ik heb het geweldig gehad en daardoor ook heerlijk gegeten! Ik was zelfs aangekomen na die 10 dagen! Ik weeg nu zelfs meer dan 2 kilo!!! Maar voorlopig mag ik weer iedere keer mee als mijn baasje en vrouwtje weggaan en dat is toch het allerfijnste!

Blaf, blaf, lieve Piet en Lies bedankt! En een pootje van mij…

Advertenties

9 gedachten over “Mijn logeerpartij…

 1. Ardy Hendriks

  OOOOOOOOOOO wat een aandoenlijk verhaal en weer zoooooo leuk geschreven Trees, begin toch eens aan een boek, wordt een bestseller!!! echt waar!! warme groetjes en dikke smuffels, vanaf donderdag ben ik bij ma tot zondag. doeiiiiiiii xxxxx en een extra smuffel voor Bink van Tessa………

  Like

 2. Diana

  Nou wat is hij verwend en goed verzorgd! Dat is toch heel fijn om te weten want onze Bink is dat meer dan waard! Zo’n lieffie!!! Dikke kus, ook voor me schatje!

  Like

 3. mijn gedachten

  Glimlach.
  Wat een heerlijk logje Trees.
  Binky heeft volgens mij een tweede “thuis” bij Lies.
  Vrienden, je hebt ze en je krijgt ze.
  Jouw mail en jouw reacties naar mij bewijzen dat.
  Bedankt daarvoor.

  Like

 4. Carla

  Nou Binky…jij hebt maar geboft met zo’n logeer adres.
  Die Lies heeft je goed in de watten gelegd.
  Op zo’n manier is het niet zo héél erg hè…als je je eigen baasjes dan 10 dagen moet missen.

  Maar voorlopig dus weer lekker mee….da’s ook fijn!!
  En als het een keer niet kan…dan weet jij waar je wezen meot.

  knuffie van Carla.

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s