Spanje wereldkampioen voetbal 2010…

Voor ORANJE was het een grote teleurstelling…was die goal nou wel of niet eerlijk verdiend? Helaas betekende de beslissing die de scheids- of grensrechter juist niet nam voor Nederland het verliezen van de hoop op de World Cup.

Spaanse overwinning In Spanje is het nu een gekkenhuis, parkietje Mani had dus ongelijk, terwijl ik mijn geld op hem gezet had en niet op de octopus…!
Furia Roja heeft gewonnen, en ik feliciteer dan ook alle Spanjaarden die mijn weblog lezen…en natuurlijk ook die paar anderen die er geen tijd voor hebben, met het winnen van de World Cup 2010. 

In mijn ogen speelden de Spanjaarden aanvallender als de Nederlanders en tenslotte waren ze ook Europees Kampioen, ze hebben het verdiend!

En wij gaan gewoon in de herkansing over 2 jaar voor het Europese en over 4 jaar voor het Wereldkampioenschap. Met zoveel jonge, goede spelers moet dat toch echt wel een keer gaan lukken!

Zo…en dan nu weer over tot de orde van de dag…………………………..

Advertenties

7 gedachten over “Spanje wereldkampioen voetbal 2010…

 1. Ardy Hendriks

  Spanje heeft terecht verdiend!!!! Felicidades!!!!!!!
  Volgende keer is Holland aan de beurt, vandaag alle oranje dingen ontvangen,die worden bewaard tot de volgende keer. Dikke smuffels………

  Like

 2. diana

  Hahahahaha! Nou ze zien er wel lekker uit hoor, lijken wel dikkertjes. Je weet wel, wat je altijd van het pannenkoekenmix voor Pa maakt, hihi! Jammer dat ze al op zijn! Dikke kus en tot hxe9xe9l snel!! KUS!

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s