Buitenman en -hond…

Buitenman+hond 06-2010

Heb ik een buitenman en -hond of niet?

Elk zonnestraaltje, zolang de temperatuur het toelaat is hij buiten te vinden. In de tuin aan het rommelen of gewoon lekker zitten. Zelfs een regenbuitje houdt hem niet tegen, dan zet hij de parasol wel op…als de zon er is niet, want daar wil hij niks van missen.

Binky wil dan natuurlijk ook bij hem zijn en scharrelt een beetje rond of ligt lekker in zijn (rose) mandje… Maar als er een bekende hond voorbij komt blijft hij niet rustig. Eigenlijk moet je hem constant in de gaten houden. Een keer zeggen, Binky hier…wil wel helpen, hij luistert echt wel goed, maar toch is dat vervelend, zeker als je gezellig zit te kletsen en dan toch geregeld wordt afgeleid door Binky die weer aan de scharrel gaat.

Dus…helaas voor Bink, hebben we hem aan een lange lijn gelegd. Hij begint al aardig te leren dat hij niet om obstakels heen moet lopen want dan loopt hij zichzelf vast… Aan de wandel aan de lijn gaat dat prima, hij zal nooit ergens rechts langs lopen, maar altijd links. Dus…hier zal hij ook wel aan wennen en wij kunnen rustiger zitten.

Ja…dat rose mandje, dat hebben we gekocht omdat we een teefje wilden en ook al hadden gekocht, Ayla. Klik hier voor een berichtje over haar… Maar de kleur van zijn mand maakt Bink niets uit, hij ligt erin als een hondenprinsje…

Advertenties

7 gedachten over “Buitenman en -hond…

 1. mijn gedachten

  Mijn lief trekt ook snel een korte broek aan.
  wanneer het hem te koud is trekt hij daar een dikke trui op aan.
  Geen gezicht!
  Ik zeg dan ook wel eens dat hij niet goed snik is omdat hij altijd in die snikhete zon zit.
  Zo,n lijntje vind ik een beetje eng.
  Jullie zitten er bij, dus dat zit wel goed.

  Like

 2. Hans en Gerda

  Och jee, een lijn!!! Maar goed dat Binky niet echt kan gillen,want dat hebben wij vroeger een vakantie in Frankrijk met onze Linda gehad. Die kroop (ja kroop en dat ging heel snel bij madam) zo weg. Dus ook aan een lange lijn met een tuigje. Maar die kroop binnen no time zichzelf helemaal vast en dan was er nog een metertje over… en maar gillen. Dus dan moesten we de weg weer terug om de dikke boom en dan had ze weer speling om te kruipen. Maar dat duurde niet echt lang haha. Dus dat Bink niet kan gillen is alleen maar fijn.
  Dikke kusssssssss van ons

  Like

 3. Ardy

  waar zijn die mooie bruine benen van Kootje???? Blijf maar lekker wachten tot het zonnetje komt hoor!! Zal toch wel één dezer dagen tevoorschijn komen??? smuffelssssssssssss

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s