Dag lieve Simba…

Simba 11-2009

Afgelopen zondag is Simba, het 1,5 jaar oude hondje van Nick, Elsa, Betsaida, Maria en Natalia, helaas overleden. Hij heeft waarschijnlijk iets verkeerds gegeten, iets waar mogelijk vergif in zat, dit wezen de symptomen uit die hij had. Hij werd plotseling erg ziek, moeilijk ademhalen, buikkrampen, zomaar plassen en schuimbekken.

Nick en Betsaida zijn met hem naar de dierenarts gereden maar vanwege een feestdag op deze zondag moesten ze verder rijden dan ze hadden gedacht en waren ze bijna 1 uur onderweg. Hij is in de armen van Betsaida overleden…

We vinden het allemaal zo erg en we zijn allemaal verdrietig! Het is moeilijk als zo’n jong hondje het ene moment springlevend is en het volgende moment doodziek en sterft. Het was een super lief hondje, luisterde goed, kon echt alles hebben van de kinderen en had lol in zijn leven. Hij was uniek!

Toen ik het nare bericht net had gehoord en daarover praatte stond Binky gelijk met zijn oortjes gespitst. Alleen de naam Simba deed hem opkijken, ze waren echt vriendjes! Hun baasjes zullen hem heel erg missen en wij en Binky ook!

Advertenties

9 gedachten over “Dag lieve Simba…

 1. Diana

  Ja het was een heel lief hondje! Als ik daar logeerde kwam Simba als hij wakker was gelijk op bed en maar springen van blijdschap! Heel veel sterkte allemaal! Dikke kus!

  Like

 2. Ardy Hendriks

  geen woorden voor………….
  ik kan alleen maar zeggen dat ik heel erg met jullie meeleef en wens iedereen veel sterkte!!!! xxxxx

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s