Vakantie met Maria…

Eindelijk een update van de vakantie met Maria…

We hebben het gewoon heel erg druk gehad, veel gedaan en weggeweest, deze week een beetje rustiger en dat vonden we alle drie wel even lekker.

De eerste zaterdag zijn we naar de speeltuin “De Zonnehoek” geweest in Gemert. Daar was ze al eerder geweest en heeft de meeste tijd zitten kliederen met zand en water.

Natuurlijk het vaste ritueel, rondjes fietsen op het park, post halen, ijsjes eten, enz.enz.

’s Maandags de 29e gingen we naar de “Weerterbergen”. Opa ging op de fiets en wij natuurlijk met een afgeladen Pandaatje. Je versleept toch wel een heleboel als je naar zo’n huisje gaat zeg…wat dat betreft is een hotel makkelijker.

Ze zocht een bed uit, we hadden een 6persoons huisje dus ze kon uit 4 bedden kiezen. Het werd het stapelbed en wel het bovenste. ’s Middags meteen naar het zwembad, ze vond het geweldig!  Ze vond het huisje een beetje viezig. Echt heel erg superschoon is zo”n huisje natuurlijk nooit en de stenen muren vond ze helemaal niks en er hingen spinnenwebben, dus Opa kon eerst met de stofzuiger het plafond en de muren bij haar bed web-vrij maken. Aanstellen is ook een vak hoor, want zo erg was het nou ook weer niet. Ze stelde het naar bed gaan steeds uit…sliep rond half 11 en werd tegen 12 uur wakker en huilde. Toch weer terug naar bed gegaan maar een half uur later was het weer mis, buikpijn, dus bij ons geslapen.

Dinsdag weer zwemmen, het was heel erg heet, dus dat was een heerlijke verkoeling en Opa kon lekker in de zon zitten. Ze zou in een ander bed gaan slapen maar dat werd ook niks dus toen is Opa maar verhuisd en kwam zij bij mij.

Woensdag naar Fort Fun gegaan, Opa was fietsen. Ze vermaakte zich best maar verstapte zich en had een zere voet. EHBO erbij en ijs gekregen om erop te doen. Ze wilde toch zwemmen dus ’s middags voelde ze niks meer…

Donderdag eerst gewaterfietst. Dat was superleuk, ze riep heel hard: “Ik heb nog noooooooit in een boot gezeten”… Alles vond ze mooi en ze genoot van de jonge zwanen, eendjes en meerkoetjes. Ze houdt ook heel erg van planten en bloemen en daar waren er genoeg van. Daarna weer naar het zwembad met Opa en kon ik de boel inpakken. ’s Middags weer naar huis want het weekend zouden we ook alweer weg gaan.

Thuisgekomen natuurlijk meteen de wasmachine aangezet en de spullen uitgepakt. En voor de volgende dag alweer een en ander uitgezocht. Ze ging het weekend naar Diana en wij naar Hoenderloo. We hadden een etentje met oud-collega’s in Nieuw Millingen en dachten we pakken lekker een weekendje mee.

Met Diana voor de vrijdag een plek afgesproken en haar overgeheveld. Ze vond het helemaal leuk bij Diana en dat was wederzijds. Op zondag zagen we elkaar weer op de verjaardag van Hilda, de jongste zus van Nico (hieperdepiep) in Almere. Daarna gingen we door naar Velsen voor de verjaardag van Gerda (hieperdepiep), mijn jongste en allerliefste zusje!  Daar heeft Maria nog gezwommen en gevist, alleen niks gevangen.

Eigenlijk moesten we naar nóg een verjaardag van mijn vriendin Ira (hieperdepiep), maar dat werd een beetje veel van het goede. ’s Avonds weer terug naar huis en vanaf maandag hebben we lekker rustig aan gedaan.

Spelletjes op de computer, ze zoekt allerlei leuke sites op en geniet ervan. Je hoort haar ook meezingen. Met Opa mee vissen voeren enz.enz. Vandaag zijn we met de trein van Deurne naar Helmond gegaan. En wel 2x want de eerste keer waren de kaartjes niet afgestempeld. De 2e keer ook niet eens maar toen gingen we toch maar boodschappen doen en door naar huis. Tussendoor is ze met me mee geweest naar de sportschool, maar de kinderopvang was al afgelopen en aangezien ik haar niet kon zien (de receptioniste paste wel op, maar toch…) heb ik mijn programma maar ingekort en ben ik dus eerder gestopt.

Als het weer meewerkt gaat ze morgen met Opa weer naar de speeltuin en zondag komen haar Papa en zusje Natalia alweer, ze is alweer bijna 2,5 week hier. Ze is ontzettend lief en we genieten echt heel erg van haar aanwezigheid bij ons. Ze noemt me tegenwoordig geregeld Omaatje en dat klinkt zo schattig.

Leuke foto’s hieronder!

Advertenties

7 gedachten over “Vakantie met Maria…

 1. Gerda

  Beetje late reactie…. maar zo te zien heeft dat “Ummetje” het weer prima naar haar zin gehad bij Opa en Oma. En jullie ook met haar!! Toch weer een mooie herinnering.
  kus van mij

  Like

 2. Ardy

  Kan de foto’s niet openen, denk dat ik de quicktime plug-in niet heb, moet jij maar in orde maken in aug. hihi, dikke knuffel en nog veel plezier!!!!

  Like

 3. Diana

  Leuke foto’s allemaal. Ik heb er trouwens ook nog 1 gemaakt dat ze achter mijn laptop zit te chatten met haar vader, zo schattig!! Dikke kus!

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s