Een vriendinnetje voor Binky…

Imgp4875a_2 Uiteraard hadden we Binky ook meegenomen naar de finca op zondagmiddag. Hij had echt de dag van zijn leven. Hij kon gewoon lekker los lopen, bleef goed in onze buurt maar verkende wel de hele omgeving. Iedereen vond hem heel erg leuk en Natalia was weer even niet bij hem weg te slaan. Hij is lekker met ons meegewandeld en had het prima naar zijn zin.

Salvador heeft ook een klein hondje. Ze heet Maria (ik denk vernoemd naar zijn moeder die vorig jaar is overleden) en ze is 5 maanden oud. Het is een kruising tussen een bastaard Jack Russel en een chihuahua. Ze is ongeveer net zo groot als onze Bink, maar wel veel steviger en met een heel lief kopje. Maar nog niet uitgegroeid dus de volgende keer zal ze wel met kop en schouders boven Binky uitsteken.

Het hondje kwam al blaffend naar buiten gelopen en Bink vond het wel spannend. Ze liepen een beetje om elkaar heen te draaien en te blaffen naar elkaar. Misschien zag Maria onze Binky wel als een indringer want echt vriendjes waren ze niet meteen.

Binkymaaria

Maria bleef de meeste tijd in het overdekte gedeelte en Binky liep buiten… als ze elkaar zagen was het blaffen.  Maar na verloop van tijd waren ze aan elkaar gewend en hadden ze wel aandacht voor elkaar.  Het was een heel schattig gezicht die 2 ukkepukken rond te zien hobbelen.  De familie had grote schik en zag ze al als een leuk setje…

Toen we thuis kwamen hebben we Binky heerlijk in bad gedaan, dat was wel weer eens nodig en dit was een goede gelegenheid.  Al snel lag hij doodmoe heerlijk te slapen in zijn mandje, wie weet heeft hij wel van Maria gedroomd…

Advertenties

4 gedachten over “Een vriendinnetje voor Binky…

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s