Binky weer in Holland…

We zijn inmiddels alweer meer dan een week thuis en Binky vindt het allemaal prima.

De reis was heel goed gegaan, alles keurig op tijd en weer hadden we 3 stoelen voor ons tweetjes in het vliegtuig dus Binky kon in zijn tas riant op de middelste stoel staan. Hij slaapt bijna de hele reis en we horen hem niet. Dit keer geen strenge steward(ess) die erop stond dat hij op de grond moest. Nico had het waarschijnlijk ook niet gepikt, hoewel het nou eenmaal de regels zijn.

Thuis gekomen rende hij meteen door het huis en ging gek doen op het kleed. Het was al bijna ochtend want we hadden een avondvlucht dus we gingen eigenlijk alweer snel naar bed. Maar ook dat ging goed.

Hij gaat elke dag 2 of 3 keer een eind met Nico naar het bos. Wel aan de lijn want je weet natuurlijk nooit wat hij tegenkomt. Stel je voor dat hij een konijn ziet waar hij dan meteen achteraan wil, dan zien we hem niet meer terug…moet er niet aan denken… Hij weet al precies de route en vindt het heerlijk.

Hij blijft ook al aardig bij ons in de buurt als we hem op het terras rond laten lopen. Als hij te ver weg loopt roepen we ‘hier’ en dan staat hij meteen stil of hij komt terug. Dan krijgt hij natuurlijk een lekker koekje en dat maakt veel goed. Je kunt een hond met een tractatie heel veel leren.

Het weer is heerlijk dus we zijn bijna de hele dag buiten en hij geniet er ook van. Soms ligt hij gewoon naast ons in een stoel te suffen. En in het zonnetje liggen vindt hij nog steeds heerlijk. We hebben onwijs veel plezier met hem!

Advertenties

Een gedachte over “Binky weer in Holland…

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s