Familiebezoek tijdens de cruise…

Tijdens onze cruise kwamen we op zaterdag 3 november in de haven van Las Palmas op Gran Canaria aan.

We waren die dag al vroeg op want we wilden de aankomst in de haven fotograferen en filmen. Toch apart, aankomen in een soort thuishaven…

Nick, Elsa, Maria en Natalia zouden ons op komen halen en we stonden dan ook met spanning op ze te wachten. Bleken ze een nieuwe auto te hebben gekocht (die wij natuurlijk moesten bewonderen), wat wij nog niet wisten, dus ik had in de eerste instantie niet eens in de gaten dat ze er aankwamen.

Ze konden heel dichtbij het schip komen dus dat was wel mooi, ze hadden het al vanaf de snelweg zien liggen maar dan lijkt het natuurlijk een stuk kleiner, dus ze wisten niet wat ze zagen. Jammer dat we ze niet mee konden nemen op het schip, er worden helaas geen bezoekers toegelaten. Achteraf hoorden we van de hostess van Cruise Travel dat zij misschien wel iets had kunnen regelen als zij het had geweten, maar ja wij wisten niet eens dat er een hostess aan boord was, dat hoorden we pas diezelfde avond…helaas, dus pech gehad.
We gingen eerst met Nick en Elsa mee naar hun huis zodat ik even een paar telefoontjes kon plegen en mijn e-mail checken. Er was ook wel internet op het schip, via de satelliet, maar dat was behoorlijk duur. $ 0.75 per minuut en zeg nou zelf, wat is één minuut op het internet.

Toen met de meiden nog even hun schoolwerk bekeken. Maria zit nu op de ‘grote’ school en kan al heel goed lezen, dat heeft ze zichzelf aangeleerd, maar nu leert ze ook aan elkaar schrijven en dat kan ze ook héél goed.

In de loop van de middag zijn we terug gereden naar Las Palmas en hebben we daar gezellig met zijn allen geluncht in een pizzeria. Deze was gevestigd in een heel groot winkelcentrum in de haven van Las Palmas. We konden het schip gewoon zien liggen.

Het was heerlijk om weer wat tijd met elkaar te kunnen doorbrengen, maar aan alles komt een eind dus ook aan ons dagje Las Palmas. Toen we weer richting schip liepen werd Maria helemaal zenuwachtig. Ze bleef maar roepen: “Opa opschieten, oma doorlopen, jullie moeten weer op de bohooot…”. Het gedag zeggen ging wel goed, het was toch maar voor een paar weekjes, maar toen we eenmaal door het hek waren en we weer keken om nog te zwaaien was Maria aan het huilen. Ze wilde eigenlijk niet dat we weggingen en eigenlijk wilde ze ook mee… Dat was wel een beetje naar maar al met al hebben we een heerlijke dag gehad.

Het zijn heerlijke meiden en we zijn erg trots op ze!

Advertenties

7 gedachten over “Familiebezoek tijdens de cruise…

 1. Diana

  Nou ik had hem ook wel in het echt willen zien. Is dan natuurlijk nog véél groter als op de foto’s en film! Misschien een volgende keer… hihi! Kus Diana.

  Like

 2. *~Miranda~*

  Ogossie, arm kind… was er in ieder geval iemand die blij was om je te zien he Diana 😉
  Het zijn ook wel 2 hele mooie meiden hoor! 😀
  Leuk dat ze ook der naam al kan schrijven 😛

  Like

 3. Diana

  Heel gevoelig ja. Ik was zaterdag nog niet hoog en breed binnen of ze vroeg al angstig: Niet weg gaan hxe8 Diana? Waarna ze me stevig beet pakte en niet meer los wilde laten. Nou… lief hxe8!

  Like

Reacties... heel graag natuurlijk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s